Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 110531
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6754895
Ko je na sajtu?
Imamo 53 gosta na mreži

OTVORENO PISMO AMERICKOJ KANCELARIJI NA KOSOVU I METOHIJI - Promo


    

21.09.2009.

KANCELARIJI USA ZA KOSOVO I METOHIJU , PRIŠTINA 

Poštovani,

molimo vas povodom vaseg poslednjeg  prilozenog saopsenja za medije i ranijih slicnih, da nam ubuduce sva vasa obavestenje i saopštenja umesto na srpskom i engleskom jeziku saljete na albanskom jeziku, posto su manifestacije i aktivnosti  o kojima nas u njima  redovno obavestavate, iskljucivo organizovane za albansku populaciju na Kosovu i Metohiji.

 

Imamo jos jednu molbu: da vasem uvazenom piscu Robertu Butleru, koji upravo gostuje na KIM nakon njegovog objasnjenja novih trendova u americkoj knjizevnosti, na predavanju za albanske pisce i javne radnike u Prištini, prenesete: da su trenutno u "knjizevnom trendu" na Kosovu i Metohiji - "paljenje i bacanje na djubre svih srpskih knjiga uključivši i stare crkvene" .

To ce vaseg uvazenog pisca sigurno uveriti u "napredak i normalizaciju odnosa u poratnom Kosovu", kako ste naveli u vasem saopstenju za medije, koje ste uputili i nama i povodom koga vam se ovim pismom obracamo.

Slobodan Maricic, urednik

Novinska agencija Tiker

/ Izvor: Sajt Nov. agencije Tiker : ree:  http://serbian-business.com /


  


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP