Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 108576
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6713248
Ko je na sajtu?
Imamo 88 gosta na mreži

ИНЦИЈАТИВА КОЈА СМРТНО ПЛАШИ ЏЕЛАТЕ СРБСКОГ НАРОДАШирите идеју чврстог савеза са Русијом. Србија не може и не сме бити војно неутрална држава . Са обзиром на историјске чињенице, да је Србија географски са свих страна окружена вековним непријатељима, који из дан у дан све више војно јачају и да је држава Србија одувек била на мети империјалистичких , агресорских злих сила, сасвим је логично, природно и реално да Србија ни по коју цену не може и не сме бити војно неутрална .

Удружење Хришћански сабор Србије, је једино политичко идеолошко удружење Монархиста Србије, које се сасвим отворено и јавно залаже за чврсти војни савез са православном и братском Русијом, јер је тај савез према мишљењу већине чланова једини поуздани и сигурни гарант мира и безбедности становника Србије, као и територијалног суверенитета и очувања државе Србије у постојећим границама ..

Другим речима руско модерно наоружање и војна подршка Русије је једини гарант безбедности, територијалног суверентитета државе Србије и мирног живота њезиних становника .

Чврсти савез са Русијом у сваком погледу, а највише у војном, даје гаранције Србији и србском народу, као већинском и ЈЕДИНОМ КОНСТИТУТАТИВНОМ НАРОДУ Србије , да никада више неће бити покорен и зверски бомбардован као што је био протеклих деценија и векова .

Србски и Руски народ су кроз веру у Христа Бога и племенито православље, братски народи и логично је да буду у истом савезу..

Срби дакле не смеју бити неутрални, јер свеки други Савез у сваком погледу је туђински, тешко земљи по којој гази туђинска нога и народу коме је туђинац вођа.

Свети Владика Никола је рекао:

„Но погледајмо неутралце, који стоје између верних и безверних, између националиста и интернационалиста, између Христа и Антихриста. Они јадници заборављају, да Христос за деветнаест столећа није изгубио ниједну битку, нити ће и - једну изгубити до краја времена, до Страшног Суда. Не знају, да је он себе прогласио победиоцем света унапред, пре своје крсне смрти, а још јаче после свог славнога Васкрсења, кад је рекао: ”Даде ми се свака власт на небу и на земљи.„

Бити неутралан, није одлика српског народа. Вековима борећи се за истину вере, за слободу и за правду, српски народ постао је веома осетљив у погледу ове три неопходности за достојанствен живот појединаца и друштва, тј. вере, слободе и правде.

Можда је ово последњи Видовдан, који их опомиње, да се више не колебају, него да се сврстају с браћом својом, која се боре и раде за тријумф вере, слободе и правде у свету.

А вас, браћо и сестре, који сте одавно изабрали свети пут предака својих, светаца, витезова и мученика наших, нека Господ Бог троструко благослови по молитви светога кнеза Лазара и свих косовских јунака”!

Амин!
(Чикаго, 1948)

Идеју Савеза са Русијом морамо ширити међу великим бројем неутралаца у Србији, да би имали све народну подршку за ту идеју, јер од данашње власти у Србији можемо очекивати само супротно.

Ивана Жигон: - Ако силована девојка треба да се уда за барабу која је силовала, онда Србија треба да уђе у НАТО.

Интернетска презентација удружења србских истинских хришћана, православаца и монархиста : http://tinyurl.com/y6twjy7


 

 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP