Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 110544
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6759381
Ko je na sajtu?
Imamo 73 gosta na mreži

BIVŠI PREDSEDNIK VLADE JUGOSLAVIJE VOZIO PIJAN


Momir Bulatović priveden na trežnjenje

Bivši predsednik Savezne vlade SRJ i nekadašnji predsednik Crne Gore Momir Bulatović, izazvao saobraćajnu nesreću vozeći pijan, odbio alko test i završio na trežnjenju u policiji.

Kako prenose "Novosti" u nesreći koja se dogodila u Bulevaru Mihajla Pupina u Beogradu, srećom niko nije povređen, a pričinjena je materijalna šteta na vozilu "maksis taksija".

Momir Bulatović, koji je bio u vidno alkoholisanom stanju, pokušao je da pobegne posle sudara, ali ga je nekoliko kolega taksiste zaustavilo i pozvalo policiju.

Međutim, uz osmehe i šalu bivši predsednik je odbio da radi alko-test, pa je odveden u stanicu policije na dvanaestočasnovno trežnjenje.

Sudar se dogodio kada je u "mercedes", vozilo taksiste Ratka Peića, koji se kretao Bulevarom u smeru ka gradu, na uglu sa Ulicom antifašističke borbe neko udario otpozadi.

"Mislio sam da će se vozilo zaustaviti pa sam nastavio da se lagano krećem, međutim, posle nekoliko metara opet sam osetio udarac i shvatio da čovek hoće da pobegne. Polako sam usporavao da bih ga zasutavio, a kolega koji je to video, zablokirao ga je s boka. Tek desetak metara od raskrsnice sa Ušćem uspeli smo da ga nateramo da stane", priča za "Novosoti" Peić.

Kada su taksisti otvorili vrata "folksvagen džete" ne malo su se iznenadili videvši da za volanom sedi Momir Bulatović. Uzeli su mu ključeve kako ne bi pobegao, a kada su mu predložili da se nagodi oko štete, on je to odbio. Peić je tada pozvao policiju koja je ubrzo stigla na lice mesta.

Bulatović je, međutim, sve vreme odbijao da prizna da je učestvovao u nesreći, već je tvrdio da ti taksisti žele da ga prevare.

"Kakva je ovo zemlja kada vi odete u kafanu, malo popijete, a policija hoće da vas hapsi? Kako danas čovek da ne pije? Oni sada pokušavaju da me ubede da sam izazvao neki sudar, ali ja znam da nisam", šalio se Momo sa novinarima koji su se okupili na mestu nesreće.

Policija je zatražila od oba vozača da urade alko-test. Taksista je prošao bez promila u krvi, dok je Bulatović odbio da "duva". Nakon kraćeg ubeđivanja pristao je da sa partolom ode u stanicu gde mu je određeno dvanaestočasovno trežnjenje.

(MONDO)
Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP