Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 110544
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6759422
Ko je na sajtu?
Imamo 77 gosta na mreži

UPOZNAJTE DEVICU SA 106 GODINABritanka Isabela Blit nedavno je napunila 106 godina, a još uvek je devica. Tvrdi kako se nikada nije ni poljubila i smatra kako je upravo izbegavanje romanse razlog njene dugovečnosti. "Nisam sigurna da li je neko pokušavao da joj se približi na taj način, no sigurno nije uspeo. Isa tvrdi da nikada nije osetila potrebu za romansom, a nije ni imala vremena za muškarce", rekla je rođaka 106-godišnjakinje, Šina Cempbel.

Baka Isa smatra da ju je to što je ostala devica više od jednog veka ojačalo i kako je upravo zahvaljujući tome sada zdrava i vitalna.

                                              
                                                            IZABELA   BLIT

Naime, Blitova je celi svoj život bila posvećena crkvi.

"Ona je pevala u zboru, igrala golf ili se bavila cvećem u vrtu. Uvek je bila zauzeta", kazala je Kempbelova, dodavši kako je Isa celi život provela u Edinburgu, a dok je još mogla radila je kao sekretarica u jendoj firmi, te je bila večito okupirana poslom.

Inače, Isa svoju dugovečnost zahvaljuje i tome što nikada nije pila niti u organizam unosila masnu hranu. Tvrdi da je zahvaljujući apstinencijama ostala i fizički i psihički jaka. Iako danas boravi u domu za penzionere, ona se i dalje sama kupa i insistira na tome da se sama hrani.

"Isa je rođena 1904. godine i bila je najstarija. Mislim da je i to uticalo na nju. Njen karakter je i danas iznenađujući. Ne možete da verujete da ima 106 godina", rekla je njena rođaka za britanske medije.

Sarajevo-x.comPodelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP