Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 97053
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6561629
Ko je na sajtu?
Imamo 30 gosta na mreži

vesti

ПРАВА ИСТИНА О УБИСТВУ СРПСКИХ МЛАДИЋА У КАФИЋУ "ПАНДА" У ПЕЋИ


23.01.2014. / pee-Академедиасрбија

Саопштење расформиране ЈСО

Данас је у шиптарским дневним новинама „Курир“ објављен злонамеран тескт, наручен од стране шиптарског лобија, у којем се сатанизује расформирана Јединица за специјалне операције (ЈСО) и њен бивши командант Милорад Улемек Легија, тврдећи да он стоји иза убиства српских дечака у кафићу „Панда“ у Пећи, децембра 1998. године.

 

ВУЧИЋ : А САД НА ВАНРЕДНЕ ИЗБОРЕ !


22.01.2014. / pee-Академедиасрбија

Лидер СНС АЛександар Вучић дефинитивно је јуче преломио да заједно с београдским изборима, заказаним за 16. март, иде и на ванредне парламентарне изборе, открива Информер!

 

МИНИСТАР КРСТИЋ ЈЕ ЗАВРШИО - БК УНИВЕРЗИТЕТ !


22.01.2014. / pee-Академедиасрбија

„Генијe“ са Јејла, министар финансија Лазар Крстић завршио је Алфа БК Универзитет у Београду и био стипендиста фондације „Браћа Карић“!

 

DIREKTORI KAO SVINJE


22.01.2014 / ree-Akademediasrbija

Direktori preduzeća u Srbiji uglavnom politički imenovani.........

 

UBICA ĆURUVIJE LIKVIDIRAN JOŠ 2001.


21.01.2014. / ree-Akademediasrbija

Drugi atentator isečen na komade pa bačen u cev u Žarkovu !

 

ОСВЕСТИ СЕ, СРБИНЕ !


19.01.2014. / pee-Академедиасрбија

Већ дуго смо сведоци времена у коме се највећи део наших сународника ваља у блату малодушности, пасивности, кукавичлука, себичности и свих других погубних особина које србски народ удаљавају од Завета наших Старих, а омогућавају корист свим нашим душманима.

 

ZAŠTO SLOVENAČKI GIMNAZIJALCI OBOŽAVAJU BUREK?


19.01.2014. / ree-Akademediasrbija
Što masnije, to bolje

Šta je to što slovenačke gimnazijalce toliko privlači bureku pa ga, uprkos nerazumevanju svojih roditelja i domaćeg kulturnog establishmenta, ponekad stavljaju ispred svih priznatih vrednosti, pitanje je na koje je odgovor pokušao da da antropolog Jernej Mlekuž sa Instituta za slovenačko iseljeništvo.

 

ЕУ ЈЕ НАСТАВАК ИДЕЈЕ ВЕЛИКЕ ИМПЕРИЈЕ ЗА КОЈУ СЕ ЗАЛАГАО ОТО ФОН ХАБЗБУРГ


18.01.2014. / pee-Академедиасрбија

Први светски рат догодио би се и без сарајевског атентата јер су већ постојале тензије између Немачке и Русије, каже син Ота фон Хабзбурга Карл Хабзбург Лотринген и демантује да је Аустроугарска крива за почетак рата.

 

ЛУНАЧЕК ПОЗВАЛА ЧЛАНИЦЕ ЕУ КОЈЕ НИСУ ПРИЗНАЛЕ КОСОВО ДА ТО УЧИНЕ


16.01.2014 / pee-Академедиасрбија

Европски парламент усвојио је данас резолуцију о Косову у којем се поздравља одлука Европског савета о отпочињању преговора о Споразуму о стабилизацији и придруживању.

 

ИЗГРАДЊА ЈУЖНОГ ТОКА БЕЗ ОБЗИРА НА СВЕ!


17.01.2014. / pee-Академедиасрбија

Руски амбасадор при Европској унији Владимир Чизов изјавио је да би Србија требало да се придржава билатералног споразума са Русијом о Јужном току без обзира на примедбе које стижу из ЕУ и да ће се изградња гасовода наставити “без обзира на све”.

 
Još članaka...