Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 150534
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7315138
Ko je na sajtu?
Imamo 19 gosta na mreži

vesti

SRAM ME JE ŠTO JE MOJA NEMAČKA TRI PUTA BOMBARDOVALA SRBIJU U PROŠLOM VEKU


25.03.2014. / ree-Akademediasrbija

Kada je 1999. uz NATO bombe na Jugoslaviju krenula i nezapamćena medijska histerija po evropskim medijima protiv „groznih Srba“, među retkima koji su stali iza bombarodovanih našao se Nemac, admiral Elmar Ludvig Šmeling, bivši šef Nemačke obaveštajne službe i potonji šef Kontraobaveštajne službe NATO.

 

NIKOLIĆ: KOSOVO IZ SRBIJE NE MOŽE, BAREM NE U NAŠEM VEKU


25. 03. 2014. / ree-Akademediasrbija

Vreme je da u Prištini shvate da Srbija ne mora da uradi ništa u vezi Kosova što bi oni želeli, a Kosovo iz Srbije, barem u našem veku, siguno neće moći da ode - poručio je danas predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

 

BIH I REGION MOGU OSTATI BEZ PLINA


25.03.2014. / ree-Akademediasrbija
 
Ruski isporučilac plina za Bosnu i Hercegovinu Gazprom Export upozorio je državnu kompaniju BH-Gas da zbog zategnutih odnosa i sukoba Ukrajine i Rusije može doći u pitanje isporuka ovog energenta BiH, ali i državama regiona te nekim članicama Evropske unije, saznaje Dnevni avaz.

 

ЏИМИ КАРТЕР: ПРИПАЈАЊЕ КРИМА РУСИЈИ БИЛО НЕИЗБЕЖНО


25.03.2014. / pee-Академедиасрбија

Бивши амерички председник Џими Картер изјавио је да је припајање Крима Русији било неизбежно, јер Москва сматра то полуострво делом своје територије и зато што велики број становника Крима себе сматра Русима.

 

AMERIČKI VAZDUHOPLOVNI INSPEKTORI U BEOGRADU


24.03.2014 / ree-Akademediasrbija

Američki vazduhoplovni inspektori započeli su danas posetu Beogradu tokom koje će utvrditi da li Srbija ispunjava uslove za dobijanje katogorije jedan Američke federalne vazduhoplovne administracije (FAA) odnosno dozvolu za direktne letove za SAD, rečeno je Tanjugu u Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Srbije.

 
Još članaka...