Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121408
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6886930
Ko je na sajtu?
Imamo 35 gosta na mreži

komentari i članci urednika

  
Овај сасвим мали део мог новинарског ангажмана који сам успео „сакупити” и који је пред вама као мини архив и уз то промотивни прес клипинг давно објављених чланака, није производ професије, већ хобија. Да ми је компјутер био доступан пре четрдесет, а не тек пре двадесетак година, чланака би било више. Моји текстови нису (никад ни били) за „осетљиве уши“, ЕУропејце, чланове нво, лгбт и србо мрзитеље. Често и псујем, али по Вуку Караџићу, па доле написано није ни за малолетне. На време сам вас упозорио.  Slobodan Maričić  
  

СРЕЋНИ ВАМ ПРАЗНИЧНИ ИЗБОРИ


29.04.2016.
Пише : Слободан М.Маричић

Ево дочеках још један Ускрс и Први мај, и да вам кажем није лош осећај бити жив и полуздрав, иако си матор.

 

ЗАШТО САМ ПРОТИВ (Е)МИГРАНАТА 2. део


16.04.2016.
Пише : Слободан М.Маричић

У медијима је код нас проблем миграната због изборне кампање склоњен  у други план. Ни Вучић не прича о њима, јер не зна коју би неистину више рекао.

 

АХТУНГ , АХТУНГ ! ОПЕТ АЈНЕ ШВАПСКА ПРОВОКАЦИОН


06.04.2016.
Пише : Слободан М.Маричић

Дакле на данашњи дан 6.априла 1941. Швабе започеше рат против Краљевине Југославије  бомбардовањем Београда и других градова ( осим словеначких и крватских) .

 

НЕКА БИЈЕ, НЕКА БИЈЕ ..........НАРОД !


29.03.2016.
Пише : Слободан М.Маричић

Када сам био клинац играли смо најчешће неку игру са лоптом. Например иза неке црте на асфалту стоји један од нас клинаца и држи лопту, а остали стоје и вичу: нека бије, нека бије..... Пера.напр. И пуцач онда гађа Перу и тако редом.

 

ПЛАЧИ ЕВРОПО !


25.03.2016.
Пише : Слободан М.Маричић

Пошто су пре двадесетак година бриселске ЕУ и англоамеричке  велможе садили тикве са ђаволом, сада им се о главу лупају. Дошао ђаво по своје, како каже наша пословица.

 
Još članaka...