Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 110509
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6748753
Ko je na sajtu?
Imamo 68 gosta na mreži

komentari i članci urednika

  
Овај сасвим мали део мог новинарског ангажмана који сам успео „сакупити” и који је пред вама као мини архив и уз то промотивни прес клипинг давно објављених чланака, није производ професије, већ хобија. Да ми је компјутер био доступан пре четрдесет, а не тек пре двадесетак година, чланака би било више. Моји текстови нису (никад ни били) за „осетљиве уши“, ЕУропејце, чланове нво, лгбт и србо мрзитеље. Често и псујем, али по Вуку Караџићу, па доле написано није ни за малолетне. На време сам вас упозорио.  Slobodan Maričić  
  

ASTRALNA PROJEKCIJA - ŠTA, ZAŠTO I KAKO ?


08.12.2009. / Akademediasrbija
Piše : Slobodan Maričić

U različitim religijama, ezoterijskoj i parapsihološkoj literaturi i terminologiji astralno ili etersko telo je jedno od nekoliko nevidljivih (omotača) ovozemaljskog ljudskog tela. Medjutim, osobe sa različitim moćima posebno indo-kulture mogu da prirodnom obdarenošču ili vežbom vide astralno telo ili auru čoveka.

 

MISTERIJA - JOHAN VOLFGANG GETE


07.12.2009. / Akademediasrbija
Piše : Slobodan Maričić

Verovatno najpoznatiji nemački i evropski, a verovatno i jedan od največih svetskih književnika i poeta, ali i istraživaća prirodnih nauka sa velikom sklonošću za ezoteriju i paranormalno. Gete je rodjen u Vajnmaru, a živeo je u Frankfurtu na Majni, i bio je osim rada u književnosti i izumitelj, poznavalac mnogih tehničkih znanja proučavajući sve kroz istoriju poznate izumitelje i njihove izume kroz stare rukopise.

 

MILIJARDERA SVE VIŠE


01.12.1982..

MILIJARDERA SVE VIŠE ...

Autor : Slobodan Maričić

Feljton

Press kliping

 

ŠTA JE TADIĆ OBEĆAO PAPI ?


07.12.2009. / Akademediasrbija.com
Piše : Slobodan Maričić 

Sredinom pošlog meseca Predsednik Srbije Boris Tadić učinio je posetu Vatikanu i Papi Benediktu XVI. U srpskim medijima ovoj poseti data je minimalna pažnja, dok su  inostrani mediji, obilno propratili tu posetu mnogim fotografijama i najrazličitijim komentarima. Najveći broj komentara se odnosio na špekulacije o skorašnjem dolasku Pape u Srbiju, što je navodno, jedan od nezvaničnih uslova za prijem Srbije u Evropsku uniju.

 

KO JE BIO HENRI S.OLKOT (HENRY STEEL OLCOTT )


03.12.2009. / Akademediasrbija
Piše : Slobodan Maričić

Od povrtara do profesora nauka

Henri Stil Olkot rodjen je 1832. godine u puritanskoj protestantskoj porodici u Nju Džersiju kao najstariji od šestoro dece  oca Tomasa i majke Emili oboje iz poznatih  porodica prvih doseljenika u Ameriku.

 
Još članaka...