Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121408
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6886930
Ko je na sajtu?
Imamo 36 gosta na mreži

komentari i članci urednika

  
Овај сасвим мали део мог новинарског ангажмана који сам успео „сакупити” и који је пред вама као мини архив и уз то промотивни прес клипинг давно објављених чланака, није производ професије, већ хобија. Да ми је компјутер био доступан пре четрдесет, а не тек пре двадесетак година, чланака би било више. Моји текстови нису (никад ни били) за „осетљиве уши“, ЕУропејце, чланове нво, лгбт и србо мрзитеље. Често и псујем, али по Вуку Караџићу, па доле написано није ни за малолетне. На време сам вас упозорио.  Slobodan Maričić  
  

КРВАВИ ЈУБИЛЕЈ


24.03.2018.

Пише: Слободан М.Маричић

На данашњи дан пре 19 година злочиначки НАТО савез предвођен Америком, Немачком, Енглеском, Француском и још двадесетак земаља напали су СР Југославију – Србију.

 

ПОПОВИ ЛОПОВИ, А ВЛАДИКЕ ?


17.03.2018.

Пише : Слободан М.Маричић - У ИМЕ НАРОДА

Одавно се каним да пишем о поповима, (не знам како иде даље хијерархија) али знам да се ( и све остало ) завршава код владика.

 

КРИВ ЈЕ ЖАКИ !


31.12.2017.

Пише: Слободан М.Маричић

Ево прође ми ова тешка година, тешка у свему што обично занима или оптерећује људе. Кренула је добро, а онда ми све оде до мојега.

 

ШТА АКО КИМ БАЦИ БОМБУ НА АМЕРИКУ ?


07.09.2017.

Пише : Слободан М.Маричић

Читам ових месеци неке новине , гледам ТВ програме где шта налетим и коначно закључујем, да надјебавање на корејском полуострву може заиста да нам загорча или докрајчи живот.

 

КАКО ДОЖИВЕТИ СТОТУ ?


Пише : Слободан М.Маричић

28.06.2017.

Свако мало неко са естраде објави да је тешко или неизлечиво болестан, можда у осећају да му или јој популарност опада или пролази. Гади ми се такво привлачење пажње јавности са још другим детаљима и пикантеријама из приватног живота.

 
Još članaka...