Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 153945
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7386427
Ko je na sajtu?
Imamo 85 gosta na mreži

X-fajlovi


VOLITE TEORIJE ZAVERE ?
Zanima vas  paranormalno ?
Na pravom ste mestu !


 

 Uvek kada na svom kompjuteru protisnete taster " send " i vaš e-mail krene u internet, tekst koji ste poslali negde na nekom tajnom mestu u moćnim kompjuterima poredi se sa rečima  važnim za razne tajne službe. Tekstovi na ovoj stranici obiluju imenima, šiframa projekata  i tajnim podacima iz raznih izvora i kada ih ovde čitate, oni negde pale crveno svetlo !  Mi se ne bojimo da istražujemo globalne tajne i teorije zavere, naprotiv. A vi da ih čitate ?

 Ako uzmete plavu pilulu – ostaćete u vašem svetu.
Crvena pilula uvešće vas u realni svet - koga ne poznajete.
Crvenu pilulu naći ćete u tekstovima  ispod donjih naslova .
Kada pročitate šta tu piše, shvatićete da ste sve vreme - spavali.

Da,  naš svet je MATRIX !

SRBI PAMET U GLAVU : SAD SU NEPRIJATELJ SRBIJE !


07.08.2014. / ree –Akademediasrbija
Piše : Boris Aleksić

U trenucima u kojima SAD i EU sve žešće pritiskaju Srbiju da okrene leđa Rusiji i uvede joj sankcije bilo bi dobro da se podsetimo nekih zločina koje je Zapad počinio i koje čini nad srpskim narodom.

 

СРБИ ПАМЕТ У ГЛАВУ : ДОСИЈЕ « СРПСКИ ПРИЈАТЕЉИ «


 06.08.2014. / рее-Академедиасрбија

Интервју са проф.др. Драгољубом Живојиновићем

Из докумената до којих је дошао познати историчар јасно се види да је чак и у Првом светском рату Енглеска све чинила да Србија нестане.

 

KASIOPEJSKI EKSPERIMENT


Uvod sa web stranice Laure i Arkadiusza Jadczyka

06.08.2014. / ree-Akademediasrbija

„U teorijskoj fizici trenutno postoje fundamentalni problemi, čije će rešavanje zahtevati mnogo drastičniju reviziju osnovnih koncepta, nego ikada pre.

 

LJUDSKA DUŠA I NJENI TAJANSTVENI PUTEVI


31.07.2014. / Akademediasrbija

Pod predpostavkom da o pojmu duše imate odredjena predznanja, možemo nastaviti sa podsećanjem da svaka duša ima auru, koja putem različitih boja (frekvencija) govori sve o nama isijavajući iz našeg fizičkog tela. Pre svega o nivou spiritualne razvijenosti, a dok smo u zemaljskom telu i o našem fizičkom stanju (zdravlju) i našoj fizičkoj svesti, čak i raspoloženju .

 

ŽIVOT POSLE SMRTI, IMA LI GA I KAKAV JE ?


 31.07.2014./ ree-Akademediasrbija

Do sada je zvanično dokumentovano u medicinskoj literaturi  i potvrđeno da su 344 oživljena pacijenta u SAD imala osećaj lebdenja iznad sopstvenog tela.

 

САД ПРОВОЦИРАЈУ НОВИ СВЕТСКИ РАТ !


30.07.2014. / рее-Академедиасрбија
Ана-Марија Р

/ Изворни наслов : «Зачем Америке Мајдан – Шта ће Америци Мајдан»?
№ 21 (413) од 10 јуни 2014 [“Аргументи Недели”, Сергеј Глазјев (Сергеј ГЛАЗьЕВ) академик /

Руски академик и главни саветник председника Путина Сергеј Глазјев у великој рецензији о дестабилизацији Украјине: “Шта ће Америци Мајдан?” упутио је писмо светској јавности.

 

RATOVI, POŠAST I VEŠTICE III. DEO


27.07.2014. /  Akademediasrbija 
Autor : Laura Knight-Jadczyk
Uredio za objavljivanje na srpskom : Slobodan Maričić

Vračanje i veštice su postojali kroz istoriju, ali u kontekstu potpuno drugačijem od onog kako je to bilo podrazumevano tokom krstaške kampanje protiv veštica. Stari zavet prilično ignoriše ovu temu, osim kako bi izvestio o susretu kralja Šaula i veštice od Endora, te doneo zakon: “Veštici ne daj da živi”.

 

TIBETANSKO PROROČANSTVO


25.07.2014. / ree-Akademediasrbija
Spomenka Milić

Čeka li nas kataklizma tokom avgusta ?

Nedavno je dnevna štampa brujala o vesti da je izvesni dr Kaplan,  koji navodno predaje astronomiju na univerzitetu Ostinu u Teksasu - izračunao da će se objekat dimenzija planete približiti Zemlji u avgustu ove godine. Profesor se javio američkoj radio stanici Tarner i naveo da će Zemlja, pre nego što se planeta-pridošlica potpuno približi, osetiti uticaj gravitacije ovog nebeskog tela.

 

NASA I KAMEN MUDROSTI SA MARSA


25.07.2014. / ree-Akademediasrbija
Bernard Ljubas

Skoro da više nema dana, a da se u pojedinim medijima ne pomene „teorija zavere”. I dok jedni tvrde da se neverovatno mnogo stvari čini „ispod žita”, da su skoro svi segmenti ljudskog postojanja obuhvaćeni tajnim planovima „elite”, drugi to negiraju, smatrajući da je u pitanju samo paranoično gledanje na stvarnost izazvano stihijskim i „slučajnim” dešavanjima.

 

I ŽIVOTINJE SE REINKARNIRAJU ?


25.07.2014. / ree-Akademediasrbija
Piše : Miodrag Radojčin

U savremenom svetu u kojem vlada otuđenost, ljudi se sve više okreću druženju sa kućnim ljubimcima, a to su uglavnom psi i mačke.

 

ŠTA MOTIVIŠE NEGATIVNA BIĆA ?


23.07.2014. / Akademediasrbija
Autor : Mon TALK
Priredio na srpskom : Slobodan Maričić

Kada govorimo o Negativnim bićima imamo u vidu ljude koji su negativno orijentisani (OPS) zatim ljude koji su zaposednuti negativnim silama i konačno Negativne sile sa astralnog nivoa ukljućivši i vanzemaljska bića.  

 
Još članaka...