Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 14363
Sadržaj : 8309
Broj pregleda : 5218058
Ko je na sajtu?
Imamo 51 gosta na mreži

X-fajlovi


VOLITE TEORIJE ZAVERE ?
Zanima vas  paranormalno ?
Na pravom ste mestu !


 

 Uvek kada na svom kompjuteru protisnete taster " send " i vaš e-mail krene u internet, tekst koji ste poslali negde na nekom tajnom mestu u moćnim kompjuterima poredi se sa rečima  važnim za razne tajne službe. Tekstovi na ovoj stranici obiluju imenima, šiframa projekata  i tajnim podacima iz raznih izvora i kada ih ovde čitate, oni negde pale crveno svetlo !  Mi se ne bojimo da istražujemo globalne tajne i teorije zavere, naprotiv. A vi da ih čitate ?

 Ako uzmete plavu pilulu – ostaćete u vašem svetu.
Crvena pilula uvešće vas u realni svet - koga ne poznajete.
Crvenu pilulu naći ćete u tekstovima  ispod donjih naslova .
Kada pročitate šta tu piše, shvatićete da ste sve vreme - spavali.

Da,  naš svet je MATRIX !

САД ПРОВОЦИРАЈУ НОВИ СВЕТСКИ РАТ !


30.07.2014. / рее-Академедиасрбија
Ана-Марија Р

/ Изворни наслов : «Зачем Америке Мајдан – Шта ће Америци Мајдан»?
№ 21 (413) од 10 јуни 2014 [“Аргументи Недели”, Сергеј Глазјев (Сергеј ГЛАЗьЕВ) академик /

Руски академик и главни саветник председника Путина Сергеј Глазјев у великој рецензији о дестабилизацији Украјине: “Шта ће Америци Мајдан?” упутио је писмо светској јавности.

 

RATOVI, POŠAST I VEŠTICE III. DEO


27.07.2014. /  Akademediasrbija 
Autor : Laura Knight-Jadczyk
Uredio za objavljivanje na srpskom : Slobodan Maričić

Vračanje i veštice su postojali kroz istoriju, ali u kontekstu potpuno drugačijem od onog kako je to bilo podrazumevano tokom krstaške kampanje protiv veštica. Stari zavet prilično ignoriše ovu temu, osim kako bi izvestio o susretu kralja Šaula i veštice od Endora, te doneo zakon: “Veštici ne daj da živi”.

 

TIBETANSKO PROROČANSTVO


25.07.2014. / ree-Akademediasrbija
Spomenka Milić

Čeka li nas kataklizma tokom avgusta ?

Nedavno je dnevna štampa brujala o vesti da je izvesni dr Kaplan,  koji navodno predaje astronomiju na univerzitetu Ostinu u Teksasu - izračunao da će se objekat dimenzija planete približiti Zemlji u avgustu ove godine. Profesor se javio američkoj radio stanici Tarner i naveo da će Zemlja, pre nego što se planeta-pridošlica potpuno približi, osetiti uticaj gravitacije ovog nebeskog tela.

 

NASA I KAMEN MUDROSTI SA MARSA


25.07.2014. / ree-Akademediasrbija
Bernard Ljubas

Skoro da više nema dana, a da se u pojedinim medijima ne pomene „teorija zavere”. I dok jedni tvrde da se neverovatno mnogo stvari čini „ispod žita”, da su skoro svi segmenti ljudskog postojanja obuhvaćeni tajnim planovima „elite”, drugi to negiraju, smatrajući da je u pitanju samo paranoično gledanje na stvarnost izazvano stihijskim i „slučajnim” dešavanjima.

 

I ŽIVOTINJE SE REINKARNIRAJU ?


25.07.2014. / ree-Akademediasrbija
Piše : Miodrag Radojčin

U savremenom svetu u kojem vlada otuđenost, ljudi se sve više okreću druženju sa kućnim ljubimcima, a to su uglavnom psi i mačke.

 

ŠTA MOTIVIŠE NEGATIVNA BIĆA ?


23.07.2014. / Akademediasrbija
Autor : Mon TALK
Priredio na srpskom : Slobodan Maričić

Kada govorimo o Negativnim bićima imamo u vidu ljude koji su negativno orijentisani (OPS) zatim ljude koji su zaposednuti negativnim silama i konačno Negativne sile sa astralnog nivoa ukljućivši i vanzemaljska bića.  

 

RATOVI, POŠASTI I VEŠTICE II.DEO


22.07.2014. /  Akademediasrbija 
Autor : Laura Knight-Jadczyk
Uredio za objavljivanje na srpskom : Slobodan Maričić

Nakon ponovnog oživljavanja teme o opasnosti iz kosmosa, to postaje novo “prosvetljenje” i podsticaj za neku novu nasilnu tranziciju, a istorijski i astronomski dokazi sada postaju ponovo aktuelni.

 

PORED GAVRILA PRINCIPA OPTUŽENI SRBI I MASONI !


18.07.2014. / ree-Akademediasrbija

Piše  Boris Subašić

Teorija i praksa zavere

Podsmevanje „teorijama zavere“ ne znači da one ne postoje. Naprotiv!

 

RATOVI, POŠASTI I VEŠTICE


17.07.2014/ Akademediasrbija
Autor : Laura Knight-Jadczyk
Uredio za objavljivanje na srpskom : Slobodan Maričić

Bilo je toplo, vedro poslepodne u glavnom gradu. Užurbanost gradskog trgovanja i putnika je ispunila ulice. Mala plovila su nakitila zaklonjene vode unutar vidokruga vladinih zgrada, ploveći na nežnom južnom povetarcu. Sunce se ogledalo na blagim talasima, dajući blistav sjaj makovima i lalama koje se njišu u parkovima uz rub vode. Sve je bilo u skladu i harmoniji.

 

POLARITETI “OPS” I “OPD” U EZOTERIJI


14.07.2014. / ree-Akademediasrbija

Pojmovi : orijentacija prema drugima (OPD) i orijentacija prema sebi (OPS) kao takvi prvi put su se pojavili pre nešto više od 20 godina u tzv. "Ra materijalu", nešto kasnije pominju se u tzv. "Kasiopejskom učenju", mada su ti fundamentalni principi na različite načine već odavno prisutni u ezoteriji.

 

NEW-AGE I SUBJEKTIVNOST ( GNOSTIČKO TUMAČENJE


13.07.2014. / ree-Akademediasrbija

Čini se da je Karl Gustav Jung (C.G. Jung) prvi uveo pojam “New-age i Subjektivnost” u vezi sa ulaskom sveta u “Doba Akvarijusa”, što podrazumeva po astrologiji jedan vremenski period od 2000 godina u kome se sunce nalazi u Akvarijusu za vreme prolećnog ekvinokcija.

 
Još članaka...