Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 153958
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7386478
Ko je na sajtu?
Imamo 128 gosta na mreži

X-fajlovi


VOLITE TEORIJE ZAVERE ?
Zanima vas  paranormalno ?
Na pravom ste mestu !


 

 Uvek kada na svom kompjuteru protisnete taster " send " i vaš e-mail krene u internet, tekst koji ste poslali negde na nekom tajnom mestu u moćnim kompjuterima poredi se sa rečima  važnim za razne tajne službe. Tekstovi na ovoj stranici obiluju imenima, šiframa projekata  i tajnim podacima iz raznih izvora i kada ih ovde čitate, oni negde pale crveno svetlo !  Mi se ne bojimo da istražujemo globalne tajne i teorije zavere, naprotiv. A vi da ih čitate ?

 Ako uzmete plavu pilulu – ostaćete u vašem svetu.
Crvena pilula uvešće vas u realni svet - koga ne poznajete.
Crvenu pilulu naći ćete u tekstovima  ispod donjih naslova .
Kada pročitate šta tu piše, shvatićete da ste sve vreme - spavali.

Da,  naš svet je MATRIX !

DUŠA


17.06.2014. / ree-Akademediasrbija
 
Duša kao pojam podrazumeva onaj deo čoveka koji je stalan i koji preživljava smrt njegovog fizičkog tela. Alegorijski, taj pojam može da se odnosi na samu suštinu nečega. U religijskom, duhovnom i ezoteričkom žargonu, ta reč se koristi u raznim značenjima koja često čoveka dovode do konfuzije.

 

ЗАПАД У „ПАУКОВОЈ МРЕЖИ“ ИЛУМИНАТА


15.06.2014. / pee-Академедиасрбија

Разговoр ca Дејвидoм Ајкoм

Саговорник Геополитике је Дејвид Ајк, легендарни и јединствени истраживач који двадесет четири године разоткрива структуру и механизме глобалне завере против човечанства држаног у привиду и манипулисаног моћним полугама орвелијанског глобалног система који успоставља тоталитарну технократску контролу и манипулацију људске судбине у циљу потпуног овладавања планетом од стране нељудских ентитета.

 

REINKARNACIJA


14.06.2014. / Akademediasrbija
Boris Mouravieff

Život je – film. Veoma je teško, za jedan kartezijanski um, da shvati ovaj koncept. Naš tro-dimenzionalni um je veoma loše adaptiran za shvatanje ideja i činjenica koje zadiru u domen beskonačnog i večnog.

 

DENZITETI - NIVOI EGZISTENCIJE 2.


11.06.2014. / ree-Akademediasrbija

......... Denzitet označava jedan kvalitativno različit i zaseban nivo postojanja entiteta i ljudi . Svaki denzitet ima svoju vlastitu strukturu životnih formi i percepcije, kao i tipične lekcije za svest entiteta koja u njemu obitava.

 

ISHRANA PREMA BOJAMA


10.06.2014. / ree-Akademediasrbija
Autor: Maja Pakić

Boje nose različite energetske vibracije, a one se odražavaju na naše zdravlje. Unošenjem hrane različitih boja u pravilnim odnosima uspostavićemo ravnotežu u telu, umu i emocijama. Doznajte koja vas hrana umiruje, koja daje energiju, a koja budi kreativnost i intuiciju.

 

ZMIJE U ODELIMA


04.06.2014. / ree-Akademediasrbija
Harrison Koehli

POREKLO POLITIČKE PONEROLOGIJE 3

Kriminalni psihopata je naučno prosmatran i istraživan već skoro ceo vek. Ali osim što  je kratko spomenuo dr Cleckley, ideja običnog uspešnog psihopate – prema skoro svim standardima – je ostala skrivena u sve većoj “zaveri tišine”.

 

TAJNА MOĆNE FAMILIJE


31.05.2014. / ree-Akademediasrbija
Ian  Munro

Od Obaminog militantnog pastora preko Romnijevog Mormonizma do Huckabee-jevog južnjačkog  Baptizma, religija je oduvek glavna konstanta u američkim predsedničkim izborima. Rasizam, sexizam, zdravstveno osiguranje, ekonomija ili Irak, svi ovi problemi imali su svoje svetske momente, međutim religija u SAD je uvek aktuelna tema sa uvek novim kontroverzama.

 

PONEROLOGIJA – DRUGA STRANA NOVČIĆA LJUDSKE PRIRODE 2


30.05.2014. / ree-Akademediasrbija

Još od davnih vremena, filozofi i religiozni mislioci koji su pripadali različitim kulturama, bavili su se pitanjima moralnih vrednosti, pokušavajući da nađu odgovor na pitanje šta je dobro.

 

CRNA SMRT I KOSMIČKA VEZA / 2


29.05.2014. / ree-Akademediasrbija
Laura Knight-Jadczyk

Da li je Kuga – Crna smrt “poslata” iz svemira ?

Nastavak :
Mogu li uzroci nepoznatih bolesti i pandemija biti nameran ili slučajan “proizvod” vanzemaljskih civilizacija.

Recenzija knjige “New Light on the Black Death” – “The Cosmic Connection”, autora Mike Bailliea, dendrokronologa  univerziteta Queen’s u Belfastu od strane Laure Knight-Jadczyk

 

CRNA SMRT I KOSMIČKA VEZA


28.05.2014. / ree-Akademediasrbija
Laura Knight-Jadczyk

Da li je Kuga – Crna smrt “poslata” iz svemira ?
Recenzija knjige “New Light on the Black Death” – “The Cosmic Connection”, autora Mike Bailliea, dendrokronologa  univerziteta Queen’s u Belfastu od strane Laure Knight-Jadczyk

 

POREKLO POLITIČKE PONEROLOGIJE


26.05.2014. / ree-Akademediasrbija
Autor : Harison Koeli

Osnove Ponerologije – 1. deo

Počevši odmah nakon drugog Svetskog rata i nastavljajući u decenijama nakon nametanja sovjetske diktature zemljama istočne Evrope, grupa naučnika, prvenstveno poljskih, čeških i mađarskih, potajno su sarađivali na naučnom istraživanju o prirodi totalitarizma.

 
Još članaka...