Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 153947
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7386432
Ko je na sajtu?
Imamo 109 gosta na mreži

X-fajlovi


VOLITE TEORIJE ZAVERE ?
Zanima vas  paranormalno ?
Na pravom ste mestu !


 

 Uvek kada na svom kompjuteru protisnete taster " send " i vaš e-mail krene u internet, tekst koji ste poslali negde na nekom tajnom mestu u moćnim kompjuterima poredi se sa rečima  važnim za razne tajne službe. Tekstovi na ovoj stranici obiluju imenima, šiframa projekata  i tajnim podacima iz raznih izvora i kada ih ovde čitate, oni negde pale crveno svetlo !  Mi se ne bojimo da istražujemo globalne tajne i teorije zavere, naprotiv. A vi da ih čitate ?

 Ako uzmete plavu pilulu – ostaćete u vašem svetu.
Crvena pilula uvešće vas u realni svet - koga ne poznajete.
Crvenu pilulu naći ćete u tekstovima  ispod donjih naslova .
Kada pročitate šta tu piše, shvatićete da ste sve vreme - spavali.

Da,  naš svet je MATRIX !

REPTILI SU MEĐU NAMA


27.10.2012. / Akademediasrbija

Pogledajte na donjim linkovima kratke filmove o prepoznavanju reptila u humanoidnom obličju. Među njima je i gospođa Hilari Klinton koja nam za par dana dolazi u posetu. Hoće li je dočekati neki domaći gušter transformisan u nekog političara ili .....

Na žalost filmovi nisu prevedeni niti titlovani na srpski jezik, ali slike govore dovoljno.

 

„ПРАВОСУЂЕ“ ИЗРОДА.


25.10.2012. / pee-Академедиасрбијa

ИРОДИ НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕДКА

Николај МАЛИШЕВСКИ

Први део

Термин „јувенално правосуђе“ (са енглеског се преводи као „правосуђе за малолетнике“) има корен у древним оргијастичким култовима, у којима је практиковано приношење жртава.

 

GROZNA SMRT VAM JE ZAGARANTOVANA II.DEO .......


22.10.2012. / Akademediasrbija

jer godinama jedete reciklirane leševe, a da to i ne znate.....

KISEONIK ILI MESO?

Kako radi, na primer, kompanija McDonald´s ? Tajna njenog uspeha jeste brza proizvodnja jeftinog mesa. Kako se proizvodi to jeftino meso?

 

U POSETI PARALELNIM SVETOVIMA


19.10.2012. / ree-Akademediasrbije

Odlazak u drugu dimenziju kroz crnu rupu 

Posle 15 godina pauze, Rusija ponovo zauzima svoje pozicije u istraživanju „velikog kosmosa“. „Radioastron“, prvi ruski radio-teleskop, istraživaće kosmološke parametre Vasione, evoluciju nastanka galaksija i crnih rupa, a po kvalitetu snimanja dalekih objekata nadmašiće orbitalni teleskop „Habl“.

 

HAARP U SRBIJI KRIVAC ZA LETOŠNJE VRELINE I BUDUĆU POLARNU ZIMU NA BALKANU !


19.10.2012. / ree-Akademediasrbija

Nesnosne vrućine i tropske temperature koje su u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni letos “debelo” premašile 40 podeljak Celzijusa, učinile su posebno avgust paklenim, a maksimalne temperature vazduha su učinile Balkan toplijim i od Afrike i koje mogu biti stimulisane od HAARP antena instaliranih nedaleko od Beograda.

 

GROZNA SMRT VAM JE ZAGARANTOVANA I DEO .......


17.10.2012. / Akademediasrbija

jer godinama jedete reciklirane leševe, a da to i ne znate.....

Svrha ovog teksta nije da ulepša, niti da uveća ili smanji zlo koje se obilato proizvodi u svetu, već da se iznese istina koja se već godinama skriva i zataškava. Ko se plaši da sazna stravičnu istinu, još ima vremena da prekine čitanje ovog uznemiravajućeg feljtona.

 

VOJNE ARHIVE : VANZEMALJCI POSEĆIVALI SFRJ


17.10.2012. / ree-Akademediasrbija

M.Ristović

Misterija je do današnjih dana čuvana kao najveća vojna tajna. O pojavi neidentifikovanih letećih objekata na crnogorskom (tada jugoslovenskom) nebu 1975. godine, konačno je saznala i javnost. U objavljenoj monografiji posvećenoj najvećoj vazduhoplovnoj jedinici u Crnoj Gori, 172. avijacijskoj brigadi sa aerodroma Golubovci, objavljeno je i autentično svedočenje o bliskim susretima sa NLO.

 

ИМАJУ ЛИ ЕКСТРЕМНO СУШНA ЛЕТA У СРБИЈИ ВЕЗЕ СА ТАЈНОМ "КЕМТРЕЈЛСА" ?


11.10.2012. / pee-Академедиасрбијa

Приредио: Слободан Маричић

У Европи операција "Кемтрејлса" траје неколико година а у Америци чак десет. Не само теоретичари завере, већ и ауторитативни научници из читавог света говоре дa се по нечијем налогу («Тајна влада») врши интензивно "запрашивање" становништва ове планете из ваздуха.

 

КАКО ПОСТИЋИ ЕМОЦИОНАЛНИ БАЛАНС


06.10.2012. / Академедиасрбија

Приредио на српскoм:

Слободан Маричић

Раније смо већ говорили о психичким и емоционалним тегобама и последицама по здравље. У вези односа са непознатим спиритуалним ентитетима нагласили смо важност позитивних мисли и вибрација. У прилогу је један занимљив текст који ће вам помоћи у контроли емоционалне и психичке стабилности и избегавању превласти негативних емоција којима губимо етеричку супстанцу, па и здравље.

 

HAARP SE, OSIM U BARAJEVU, NALAZI I U ZEMUNU I KOLUBARI


05.10.2012. / ree-Akademediasrbija

Ne dajte se zavarati, postojanje antena HAARPA U Srbiji je činjenica. Dozvole za rad su date Amerikancima od stare vlasti  i sadašnja vlast ne zna kako da postupi....

 

JOŠ O NLO i VANZEMALJCIMA


05.10.2012. / Akademediasrbija

Ovo je izvod iz transkripta emisije “Coast to Coast” radija u New York-u, emitovane 2.11.2003. Gost voditelja programa Art Bell-a, bio je John Lear, kapetan američke avijacije. Lear je poznat po tome što je vozio preko 160 različitih tipova aviona i 17 puta obarao rekord u brzini, elitnim Lear-jet avionima, koje je inače u većini konstruisao njegov otac. Svojevremeno je radio kao pilot za CIA, kao i neke druge agencije na tajnim projektima američke vlade.

 
Još članaka...