Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 14363
Sadržaj : 8309
Broj pregleda : 5218053
Ko je na sajtu?
Imamo 43 gosta na mreži

X-fajlovi


VOLITE TEORIJE ZAVERE ?
Zanima vas  paranormalno ?
Na pravom ste mestu !


 

 Uvek kada na svom kompjuteru protisnete taster " send " i vaš e-mail krene u internet, tekst koji ste poslali negde na nekom tajnom mestu u moćnim kompjuterima poredi se sa rečima  važnim za razne tajne službe. Tekstovi na ovoj stranici obiluju imenima, šiframa projekata  i tajnim podacima iz raznih izvora i kada ih ovde čitate, oni negde pale crveno svetlo !  Mi se ne bojimo da istražujemo globalne tajne i teorije zavere, naprotiv. A vi da ih čitate ?

 Ako uzmete plavu pilulu – ostaćete u vašem svetu.
Crvena pilula uvešće vas u realni svet - koga ne poznajete.
Crvenu pilulu naći ćete u tekstovima  ispod donjih naslova .
Kada pročitate šta tu piše, shvatićete da ste sve vreme - spavali.

Da,  naš svet je MATRIX !

GROZNA SMRT VAM JE ZAGARANTOVANA I DEO .......


17.10.2012. / Akademediasrbija

jer godinama jedete reciklirane leševe, a da to i ne znate.....

Svrha ovog teksta nije da ulepša, niti da uveća ili smanji zlo koje se obilato proizvodi u svetu, već da se iznese istina koja se već godinama skriva i zataškava. Ko se plaši da sazna stravičnu istinu, još ima vremena da prekine čitanje ovog uznemiravajućeg feljtona.

 

VOJNE ARHIVE : VANZEMALJCI POSEĆIVALI SFRJ


17.10.2012. / ree-Akademediasrbija

M.Ristović

Misterija je do današnjih dana čuvana kao najveća vojna tajna. O pojavi neidentifikovanih letećih objekata na crnogorskom (tada jugoslovenskom) nebu 1975. godine, konačno je saznala i javnost. U objavljenoj monografiji posvećenoj najvećoj vazduhoplovnoj jedinici u Crnoj Gori, 172. avijacijskoj brigadi sa aerodroma Golubovci, objavljeno je i autentično svedočenje o bliskim susretima sa NLO.

 

ИМАJУ ЛИ ЕКСТРЕМНO СУШНA ЛЕТA У СРБИЈИ ВЕЗЕ СА ТАЈНОМ "КЕМТРЕЈЛСА" ?


11.10.2012. / pee-Академедиасрбијa

Приредио: Слободан Маричић

У Европи операција "Кемтрејлса" траје неколико година а у Америци чак десет. Не само теоретичари завере, већ и ауторитативни научници из читавог света говоре дa се по нечијем налогу («Тајна влада») врши интензивно "запрашивање" становништва ове планете из ваздуха.

 

КАКО ПОСТИЋИ ЕМОЦИОНАЛНИ БАЛАНС


06.10.2012. / Академедиасрбија

Приредио на српскoм:

Слободан Маричић

Раније смо већ говорили о психичким и емоционалним тегобама и последицама по здравље. У вези односа са непознатим спиритуалним ентитетима нагласили смо важност позитивних мисли и вибрација. У прилогу је један занимљив текст који ће вам помоћи у контроли емоционалне и психичке стабилности и избегавању превласти негативних емоција којима губимо етеричку супстанцу, па и здравље.

 

HAARP SE, OSIM U BARAJEVU, NALAZI I U ZEMUNU I KOLUBARI


05.10.2012. / ree-Akademediasrbija

Ne dajte se zavarati, postojanje antena HAARPA U Srbiji je činjenica. Dozvole za rad su date Amerikancima od stare vlasti  i sadašnja vlast ne zna kako da postupi....

 

JOŠ O NLO i VANZEMALJCIMA


05.10.2012. / Akademediasrbija

Ovo je izvod iz transkripta emisije “Coast to Coast” radija u New York-u, emitovane 2.11.2003. Gost voditelja programa Art Bell-a, bio je John Lear, kapetan američke avijacije. Lear je poznat po tome što je vozio preko 160 različitih tipova aviona i 17 puta obarao rekord u brzini, elitnim Lear-jet avionima, koje je inače u većini konstruisao njegov otac. Svojevremeno je radio kao pilot za CIA, kao i neke druge agencije na tajnim projektima američke vlade.

 

SVOJIM MISLIMA I IDEJAMA ODREĐUJEMO NAŠ ŽIVOT


02.10.2012. / ree-Akademediasrbija

Nebojša Tatomir

Za hipnozu možemo reći, da je jedna od tajni koja je kroz istoriju čovečanstva nekim čudom ostala skrivena od ljudi. Međutim, mnogi kažu da je hipnoza brza i precizna i da je pri tome potpuno prirodna metoda jer ne koristi nikakve lekove za postizanje pozitivnih promena kod ljudi. I da je to jedan od razloga, zašto mnogima odgovara da hipnoza i dalje ostane dobro čuvana tajna!

 

HRANA JE NAJČEŠĆI UZROČNIK RAKA !


01.10.2012. / ree-Akademediasrbija

Mr Aleksandar Mitrović

Otac medicine Hipokrat još je u antičko vreme govorio: „Neka Vam hrana bude lek, neka Vam lek bude hrana”. Džordž Herbert je u XVI veku napisao: „Ma ko bio otac jedne bolesti, nepravilna ishrana joj je majka”. Na osnovu ovih sentenci možemo zaključiti da je uzrok mnogih bolesti manjak prehrambenih sastojaka hrane koju unosimo u organizam. Da je zaista tako pokazuje nam istorija medicine.

 

IMA LI ŽIVOTA POSLE SMRTI ?


27.09.2012. / Akademediasrbija

Prevod : Dalibor Tucić

Šta se dešava posle smrti ? Da li postoji život posle smrti ? Kako izgleda duhovni svet ? Šta su to srodne duše?

 

GEOMETRIJA KOJOM SU SE IGRALI BOGOVI


13.09.2012. / Akademediasrbija

Piše Zoran Nikolić

Završen je treći naučni festival na Rtnju koji je bio posvećen neobičnostima ove čudnovate piramidalne planine, i sada je očigledno da ovaj gorostas u srcu Srbije privlači sve veću pažnju domaće, ali i međunarodne javnosti.

 

KAKO NASTAJU ULIZIČKE VIBRACIJE


12.09.2012. / ree-Akademediasrbija

Teorija zavere - ekskluzivno iz knjige Dejvida Ajka

Predsednici, premijeri i ostali „lideri“ sistema dolaze i odlaze služeći sprovođenju reptilsko-hibridnog plana. Neki tačno znaju šta i zašto to rade, ali sa većinom njih se manipuliše ili se, pak, zastrašuju da bi sledili željeni pravac.

 
Još članaka...