Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 14373
Sadržaj : 8309
Broj pregleda : 5220446
Ko je na sajtu?
Imamo 158 gosta i 1 člana na mreži

X-fajlovi


VOLITE TEORIJE ZAVERE ?
Zanima vas  paranormalno ?
Na pravom ste mestu !


 

 Uvek kada na svom kompjuteru protisnete taster " send " i vaš e-mail krene u internet, tekst koji ste poslali negde na nekom tajnom mestu u moćnim kompjuterima poredi se sa rečima  važnim za razne tajne službe. Tekstovi na ovoj stranici obiluju imenima, šiframa projekata  i tajnim podacima iz raznih izvora i kada ih ovde čitate, oni negde pale crveno svetlo !  Mi se ne bojimo da istražujemo globalne tajne i teorije zavere, naprotiv. A vi da ih čitate ?

 Ako uzmete plavu pilulu – ostaćete u vašem svetu.
Crvena pilula uvešće vas u realni svet - koga ne poznajete.
Crvenu pilulu naći ćete u tekstovima  ispod donjih naslova .
Kada pročitate šta tu piše, shvatićete da ste sve vreme - spavali.

Da,  naš svet je MATRIX !

ŠTA ĆE BITI SA KRALJEM ?


07.12.2015. / Akademediasrbija

Britanski državljanin i rezervni kapetan britanske armije i bivši NATO oficir Aleksandar Karađorđević, sin poslednjeg jugoslovenskog kralja, zlosrećnog Petra II Karađorđevića, doveden je u Srbiju po volji obaveštajne službe MI 6 i domaćih izdajnika.

 

ЧИЈЕ СМО ВЛАСНИШТВО МИ ЉУДИ И ЗАШТО?


12.11.2015. /  Академедиасрбија

Ја сам од малих ногу интензивно размишљала о томе зашто је овај свет устројен овако како је. Рецимо: зашто се мора радити за новац?

 

ЈУРИШ МРТВАЦА - СТОГОДИШЊИЦА ПОДВИГА БРАНИЛАЦА ОСОВЕЦA


09.11.2015. / Академедиасрбија
Владимир Василик

Шестог августа се навршило 100 година од „Јуриша мртваца” – догађаја без преседана у историји ратовања. Реч је о контранападу 226. руског Земљанског пука после тровања гасом приликом напада немачке војске на тврђаву Осовец. Одбрана Осовеца се по показаном јунаштву може поредити са одбраном Брестовске тврђаве и Севастопоља у Другом светском рату.

 

ПСИХИЧКИ НАПАД И ОДБРАНА


07.11.2015.  / Академедиасрбија

У источној гностици је познато да кад трагалац крене на Пут, односно, кад још почне да се примиче циљу оном прилазном стазом, он ће се аутоматски наћи на удару тзв. 'Генералног закона'. Разлог за то је што он тада престаје да обавља улогу батерије за Матрикс (4Д ОПС) или престаје да буде "Храна за месец" (Гурђијев).

 

ЈЕВАНЂЕЉЕ НА ЈЕЗИКУ АНЂЕЛA


03.11.2015 / рее-Академедиасрбија

Када је 1717. године руски цар Петар I. путовао у Француску, одлучио је да обиђе и стари град Ремс, традиционално место крунисања француских монарха.

 

PISMO IZ 1969. KOJIM JE ZAPOČETO RUŠENJE PRAVOSLAVLJA U CRNOJ GORI


 24. 10.2015. / Akademediasrbija

U ovim danima koje, uz ostalo, obeležava euforija u katoličkim zemljama Evrope, povodom izbora novog pape, valja podsetiti da ta promena, kao i u vekovima do sada, pravoslavcima Balkana, posebno Srbima, ništa dobro doneti neće i da u tom smislu svaki Srbin pravoslavne vere, mora da bude oprezan.

 

ДУХОВНИ И КУЛТУРНИ ГЕНОЦИД НАД СРБИМА


31.08.2015. /  Таблоид

Kако је смишљен и како у пракси делује ?

Kад заборавимо ко смо, заувек одосмо...

 

ЈЕДИНО ШИРОКИ ФРОНТ ЧАСНИХ ЉУДИ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ ВУЧИЋА


28. 08.2015.

Жељко Ћајић

О актуелној политичкој сцени у Србији и свету, најезди миграната у нашу земљу, о најављеним ЛГТБ парадама срама у Београду, али и о будућем заједничком митингу Србског Образа и СНП Наши као и о расколима на српској патриотској десници, редакција „Србин инфо” је разговарала са Младеном Обрадовићем, лидером Србског Образа:

 

СВИ НА ПРОТЕСТ ! СВИ НА ПРОТЕСТ !


 25. 08. 2015. / Академедиасрбија
 Жељко Ћајић

СРБСКИ ОБРАЗ и СНП НАШИ позивају све забринуте грађане на „Протест против плана ЕУ о насељавању 400.000 миграната у Србији“, који ће се одржати у понедељак 31. августа, са почетком у 18 часова, на Тргу Републике у Београду.

 

ЦРВЕНИ АЛАРМ - МИГРАНТИ КРЕЋУ У ОКУПАЦИЈУ СРБИЈЕ !


26.08.2015 / Академедиасрбија

Србија је угрожена, а власт грађанима иза леђа прави споразуме са великим силама. Вучић ће да спроведе паклени план.

 

КО КРИЈЕ СРПСКУ ИСТОРИЈУ ?


07.08.2015. / Академедиасрбија

Доказ државности Србије – печат кнеза Стројимира из 9. века од 2006. године “чува се” скоро десет година у депоу Историјског музеја Србије.

 
Još članaka...