Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 14363
Sadržaj : 8309
Broj pregleda : 5218063
Ko je na sajtu?
Imamo 59 gosta na mreži

X-fajlovi


VOLITE TEORIJE ZAVERE ?
Zanima vas  paranormalno ?
Na pravom ste mestu !


 

 Uvek kada na svom kompjuteru protisnete taster " send " i vaš e-mail krene u internet, tekst koji ste poslali negde na nekom tajnom mestu u moćnim kompjuterima poredi se sa rečima  važnim za razne tajne službe. Tekstovi na ovoj stranici obiluju imenima, šiframa projekata  i tajnim podacima iz raznih izvora i kada ih ovde čitate, oni negde pale crveno svetlo !  Mi se ne bojimo da istražujemo globalne tajne i teorije zavere, naprotiv. A vi da ih čitate ?

 Ako uzmete plavu pilulu – ostaćete u vašem svetu.
Crvena pilula uvešće vas u realni svet - koga ne poznajete.
Crvenu pilulu naći ćete u tekstovima  ispod donjih naslova .
Kada pročitate šta tu piše, shvatićete da ste sve vreme - spavali.

Da,  naš svet je MATRIX !

САНОВНИК И КАКО ТУМАЧИТИ СНОВЕ


28.3.2015. / Академедиасрбија

 "Снови су краљевски пут према несвесном": Сигмунд Фројд

 

TAJNE ORGANIZACIJE - KU KLUX KLAN


26.03.2015. / Akademediasrbija
Ratko Martinović

Ku Klux Klan (  Kju Klux Klan )  poznatiji skraćenicom „ KKK „  je rasistička organizacija belaca u SAD-u. Zagovaraju superiornost belaca, antisemitizam, rasizam, antikatolicizam, antikomunizam i amerikanizam. 

 

ТАЈНА ПРОШЛИХ ЖИВОТА - КАРМИЧКА АСТРОЛОГИЈА


  24.03.2015. / Академедиасрбија

Велики значај у откривању фрагмената наше прошлости садржан је у најјачој дисциплини дивинације и анализе кармичког пута - астрологији.

 

ДУШЕВНЕ БОЛЕСТИ - TAЈНЕ, ИСТИНА И ПРЕДРАСУДЕ


 22.03.2015. / Академедиасрбија
Аутор: Томислав Павловић

Већини би људи, да на улици угледају неког ко прича сам са собом, има неприродно држање и нефокусирани поглед, непотребно маше рукама и / или понавља стално исту реченицу или радњу, пало на памет озбиљно посумњати у урачунљивост такве особе те би јe етикетирали различитим ружним називима.

 

ПРЕПЕРСИ – ОПАСНОСТ ЗА АМЕРИКУ


20.03.2015. / Академедиасрбија
Аутор: Анамарија Вукојевић

Јесте ли спремни на могуће надолазеће непријатне или судбоносне догађаје? Поплаве, земљотресе, пожаре, торнадо, могући Трећи светски рат, нуклеарну бомбу, пандемије, метеоре, ванземаљце или нешто што нити сами не можете замислити.

 

ХВАТАЊЕ ЉУДСКИХ ДУША И НАСИЛНО ИМПЛАНТИРАЊЕ У ТЕЛА 3.


 19.03.2015. / Академедиасрбија
Приредио на српском : Слободан М.Маричић

РЕЗИМЕ

Овај прилог је посвећен свим онима који су на неки начин контактирани или отети од ванземаљаца и који су имали храбрости да изнесу мишљење о својим личним искуствима са ванземаљцима.

 

PODSVEST, SVESNOST, PROSVETLJENJE


18.03.2015. / Akademediasrbija
Aleksandar Bilanović

Još od dana kad sam krenuo „offroad“ stazom duhovnosti, pojedine reči i termini su me opasno zbunjivali: Šta je to svesnost? Gde se nalazi podsvest? I šta uopšte označava reč Prosvetljenje?

 

ХВАТАЊЕ ЉУДСКИХ ДУША И НАСИЛНО ИМПЛАНТИРАЊЕ У ТЕЛА 2.


17.03.2015. / Академедиасрбија
Приредио на српском : Слободан М.Маричић

Чини се ми се да сам се након смрти увек враћао у исту станицу за имплантирање, у којој након тунела светлости улазим у собу где су неки ликови који се шеткају унаоколо.

 

ХВАТАЊЕ ЉУДСКИХ ДУША И НАСИЛНО ИМПЛАНТИРАЊЕ У ТЕЛА


15.03.2015. / Академедиасрбија
Приредио на српском : Слободан М.Маричић

Међуживоти, импланти и вантелесне отмице

Од 03. децембра 1995. до 07. јануара 1996. путем читаве сесије хипнотичке регресије повратила су ми се сећања на неколико случајева које сам проживео током међуживота (in-betweenlives). .Тако сам схватио како сам заглавио у замци реинкарнацијских циклуса на Земљи. Последично томе, открио сам једну од најмистериознијих тајни о ванземаљској манипулацији.

 

ШТА ЖЕЛЕ ОД НАС ПРЕДАТОРИ ?


14.02.2015. / Академедиасрбија
Одговори :  Кастанеда, Гурђијев, Успенски
Приредио на српском : Слободан Маричић

Особа која трага за истином би након наслућивања постојања одређене матрице ( Матрикс-а ) у којој живимо, највероватније желела знати с којом врстом ванземаљаца означених као категорија «ултраземаљаца» ми долазимо у додир и зашто су они за нас скривени?

 

ПРВИ КОНТАКТ И ПРЕДАТОРСКА ХРАНА


13.02.2015. / Академедиасрбија
Аутор: Љубица Шаран

"Ни у једном једином тренутку, астронаути нису (били) сами у простору око Земље, наиме постоји стални надзор над нама од стране НЛО-а,": цитат је астронаута Скота Карпентера, који је 24.05.1962. снимио НЛО "Црни витез" у орбити око Земље, а његове фотографије НАСА никада није објавила.

 
Još članaka...