Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 148618
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7234820
Ko je na sajtu?
Imamo 70 gosta na mreži

komentari

ДОДАТНИ УСЛОВИ ЕУ ИПAК ПОСТОЈЕ !


21.06.2012. / pee-Академедиасрбијa

ЕУ пријатељи? Да, али коме? За Србију су у ЕУ резервисана само понижења.

 

ФИЈАТ – ПОСАО ВЕКА, НЕКА ЧЕКА !


21.06.2012. / ree-Akademediasrbija

Пише Наташа Јовановић

Влада Србије јесте или није платила италијанском „Фијату“ „остатак дуга“ да покрене производњу једног од својих модела које склапа у Србији, „Фијат“ из Торина јесте или није спреман да изађе са тим моделом на још непозната тржишта. Али, једно је јасно: Срби већ одавно финансирају ову приватну компанију директно из буџета, а да их нико није питао јесу ли за то или нису. Спрема ли се још једна превара века?

 

DRUŠTVO BEZ OBRAZA


20.06.2012. / ree-Akademediasrbija

D. Gosteljski

Đakomo Leopardi, italijanski pesnik, pisac i filozof iz prve polovine XIX veka, zaključio je "da je netolerancija ona ljudska osobina koja bi smela najmanje da se toleriše". Znači da je logično i prirodno: Ne sme se tolerisati netolerancija! A društvo bi trebalo da stavi van zakona sve oblike netolerancije, zar ne?

 

GRAĐANI, USTANIMO NA OTPOR ...


20.06.2012. / ree-Akademediasrbija

Branko Dragaš

protiv  MMF, FISKALNOG SAVETA......i korumpiranog mediokriteta, koji hoće da bude premijer, mada je izgubio izbore, dobio vruć šamar od građana Srbije, ali hoće da konačno uništi sve u Srbiji.......

 

НИЈЕ АНУШКА ПРОСУЛА УЉЕ, ВЕЋ УБАЦИЛА КАШИКАРУ У СЕПТИЧКУ ЈАМУ


18.06.2012. / pee-Академедиасрбијa

Жељко Цвијановић:

Две приче о закаснелој памети

Две мудрости које су пред нас просули Вук и Млађа не казују да је Анушка просула уље, већ да је убацила кашикару у септичку јаму.....

 

DUGUJEMO MILIJARDU EVRA ŠIPTARSKIM PENZIONERIMA ?


18.06.2012. / ree-Akademediasrbija

Antigona Laketić

Na svu muku i bedu, siromašnu državu Srbiju, mogla bi da snađe još jedna nevolja, koja bi dokrajčila njeno finansijsko propadanje. Nedavno se u novinama pojavila vest kako Srbija duguje albanskim penzionerima s Kosova milijardu evra za period od 1999. godine do danas za neisplaćene penzije!

 

ИЗБОРИ И СЛУЂИВАЊЕ БИРАЧА!


18.06.2012. / pee-Академедиасрбијa

Лидија Глишић

Како су медији испрали мозак бирачима: детаљна анализа овогодишњих избора.

 

NEZNANJE, BLAM ILI NEŠTO TREĆE ?


17.06.2012. / ree-Akademediasrbia

Mirko Stamenković

Na internetu se još se vrti storija kako Ketrin Ešton, šefica diplomatije Evropske unije usplahireno govori da „ne zna kako izgleda „On““ !

 

SRBIJA SA TRI PREDSEDNIKA


16.06.2012. / ree-Akademediasrbija

Josip Bogić

Nepoznavanje pravne procedure ili čista bahatost, doveli su do još jednog cirkusa...

 

AVETI PROTIV ZDRAVE PAMETI


15.06.2012. / ree-Akademediasrbija

Autor :Nikola Vlahović

Navika sadašnjih vođa Demokratske stranke da periodične upotrebe pokojnog Zorana Đinđića, kad god počine novu štetu ili izgube tlo pod nogama, ozbiljno upozorava na njihove opasne, diktatorske ambicije, ali i na spremnost da potpunom kontrolom kulture i medija vrše stalno mentalno nasilje u monstruoznom postupku preobraćanja Srba. U tu svrhu, platili su i jednu ogavnu pozorišnu predstavu, napisanu po meri njihove duhovne bede...

 

„МНОГО ЈЕ МАЧКУ ГОВЕЂА ГЛАВА“ или ДАЧИЋЕВО КАЛКУЛИСАЊЕ


15.06.2012. / pee-Академедиасрбијa

Пише: Звонимир Трајковић

Дачић са својим коалиционим партнерима (СПС-ПУПС-ЈС) полако почиње да се приземљује са нереалних висина на које је узлетео.

 

ЕПИСКОП АРТЕМИЈЕ: ОДГОВОРИ ПОВОДОМ ИНТЕРВЈУА


13.06.2012. / pee-Академедиасрбијa

 Поводом недавног интервјуа Епископа Артемија, поред више коментара, у инфо-службу стигла су и два конкрентна питања неких читалаца, те смо замолили Епископа Артемија да на њих мало опширније одговори и недоумице разјасни, на шта се он љубазно одазвао.

 

„СЛУЧАЈ ЈЕРЕМИЋ“ И СТРАНПУТИЦЕ ПАТРИОТИЗМА


10.06.2012. / pee-Академедиасрбијa

Ђорђе Вукадиновић

Намеравао сам да пишем о првим председничким данима Томислава Николића и (не)очекиваним искушењима која се у вези са тим јављају. Но, с обзиром да сам о тој ствари већ нешто рекао у изјави за Политику, радије бих проговорио о нечему што сам још давно обећао, а што нисам ни стигао нити желео да посебно покрећем током предизборне кампање, да не бих доливао уље на ватру већ постојећих оптужби и сумњи.

 

ТОМИНИ ГАФОВИ


10.06.2012. / pee-Академедиасрбијa

Пише Милорад Вучелић

Економски стручњаци нам свакодневно, поткрепљено подацима и доказима, саопштавају да је Србија у катастрофалној економској ситуацији. Сви ти пусти стручњаци, на челу са Фискалним саветом, као заливени су ћутали неколико месеци, у нади да ће жутима помоћи да буду реизабрани.

 

ХОЋЕ ЛИ РУСИЈА ИМАТИ ШАНСУ ДА СЕ ВРАТИ НА БАЛКАН ?


10.06.2012. / pee-Академедиасрбијa

Избори који су маја ове године одржани у Србији показали су сву непредвидивост садашњих политичких прилика у Европи. Као што је познато, на њима је победио Томислав Николић, познат по националистичким погледима, добивши свега неколико постотака гласова више од свог главног конкурента Бориса Тадића.

 

ИСПИРАЈУ НАМ ПАМЕТ И ЗАТИРУ ВРЕДНОСТИ


10.06.2012. / pee-Академедиасрбијa

Сава Росић

Однедавно се на телевизији приказује серија „Сулејман Величанствени“ која је изазвала бурне расправе међу гледаоцима. Опсег гледишта је врло широк - од одушевљења па све до одвратности. О чему се ту заправо ради?

 

ПУТИНОВО ДОБА И СРБИЈА


09.06.2012. / pee-Академедиасрбијa

Пише: Михаил Вашченко

Председничка инаугурација 7. маја 2012. У Москви означила је почетак нових шест година „Путинове ере“, током које Србију и Русију чека много великих и важних одлука.

 

MRMLJANJE HIMNE !


09.06.2012. / ree-Akademediasrbija

Transkript emisije "Magazin OKO" od 30. maja na RTS

Zoran Stanojević: Ko peva zlo ne misli, ali da li važi obrnuto, ako je u pitanju himna? Šta misli onaj koji je ne peva? To je tema današnjeg "Oka". Ja sam Zoran Stanojević, a moji večerašnji gosti su Đorđe Vukadinović, urednik "Nove srpske političke misli", Gorčin Stojanović, reditelj, Slobodan Georgijev, novinar nedeljnika "Vreme", i moj kolega Aleksandar Stojanović.

 

ПИТАЋУ ДА ЛИ ЈЕ ПРИЗНАЊЕ КОСОВА УСЛОВ ЗА ЕУ


08.06.2012. / pee-Академедиасрбијa

Од Брисела ћу тражити јасне одговоре да ли ЕУ инсистира на томе да Србија прихвати независност КиМ, да би наставила пут ка ЕУ, каже Томислав Николић, председник Србије. Када је реч о Сребреници, Николић каже да се ради о тешком злочину, али не и геноциду.

 

IZDAJA I BRUKA BORISA I VUKA


08.06.2012. / ree-Akademediasrbija

EKSKLUZIVNO - Tabloid istražuje kako su bivši predsednik Srbije i bivši ministar spoljnih poslova, korumpirani od Vlade SAD-a...

 

NAŠ (NE)PRIJATELJ - FRANCUSKA !


Da se podsetimo .....

07.06.2012. / Akademediasrbija

Na  35. zasedanju Komiteta Uneska u Parizu („Vesti“ su o tome opširno izveštavale) Francuska je, drsko i uz zastrašujući pritisak, pokušala da srpske manastire, crkve, svu srpsku kulturnu i drugu zaostavštinu na Kosovu i Metohiji preimenuje u „kosovsko nasleđe“. Srbe je to šokiralo.

 
Još članaka...