Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 153964
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7386511
Ko je na sajtu?
Imamo 112 gosta na mreži

komentari

BOGOLJUB NIJE ELI JEJL


03.02.2014. / ree – Akademediasrbija
Milica Grabež

Srpski ministar finansija Krstić zaposlen u vladi sa diplomom srednje škole….

 

ЦИГАНСКО ПИТАЊЕ И ХАОС МУЛТИКУЛТУРАЛИЗМА


02.02.2014. / pee-Академедиасрбија

Мржње у наc нити има нити ће је бити, нити је она продуктивно средство којим се решава проблем. Ми као народ caмо морамо заштитити свој начин живота, своје обичаје и културу од штетних страних утицаја којима смо изложени.

 

ŽIVOT U INOSTRANSTVU - MERA USPEHA


01.02.2014. / ree-Akademediasrbija

Danas se za "Gorenje" iz Velenja više ne može više reći da je slovenačka firma, jer 95 procenata proizvodnje završava na tržištima izvan Slovenije. "Gorenje" praktično za potrebe slovenačkih potrošača radi samo desetak dana u godini, a sve ostalo za potrošače širom sveta.

 

NI SIROMAŠTVO VIŠE NE SPREČAVA PLENIDBU


01.02.2014. / ree-Akademediasrbija

Najveći problem u srpskom pravosuđu trenutno su, kako je za „Novosti“ potvrdio predsednik Vrhovnog kasacionog suda Dragomir Milojević, predmeti stariji od dve godine koji se odnose na neuspela izvršenja. Od 1,7 miliona starih predmeta čak 1,4 miliona su nenaplaćene komunalne usluge.

 

NOVI ZAHTEVI IZ BRISELA ILI ŠTA ĆE DO KRAJA PREGOVORA SA EU OSTATI OD SRBIJE ?


31.01.2014. / ree-Akademediasrbija
Piše : Petar Iskenderov

U skorije vreme Brisel će od srpske vlade zahtevati stvaran napredak Srbije po pitanju programa “regionalizacije” zemlje...

 

Д. В. ЉОТИЋ, ЗБОР И КОМУНИСТИЧКА ПАРТИЈА ЈУГОСЛАВИЈЕ


30.01.2014. / pee-Академедиасрбија
Милутин Пропадовић

У августу 1941. четнички командант Јездимир Дангић шаље из Босне писмо Комесарској управи у Београду, у коме се налазе и ове речи: „Дајте нам хлеба! Примите нашу нејач ! Сиротица Босна зове !“

 

СРAМOТA : МИНИСТАР ОДБРАНЕ ПОТПИСАО У АМЕРИЦИ, СПОРАЗУМ О ОДРЖАВАЊУ ВОЈНЕ ВЕЖБЕ СА АЛБАНИЈOM


30.01.2014. / pee-Академедиасрбија

Министар одбране Србије Небојша Родић потписао је jуче Вашингтону споразуме између Владе Србије и Владе САД о поверљивости информација и сарадњи у програму Партнерство за миp и споразум о одржавању војне вежбе војскe Србије са војском Албаније

 

РАДУЛОВИЋ ИЗНЕО ПРЉАВ ВЕШ ИЗ ВЛАДЕ


29.01.2014. / pee-Академедиасрбија

Министар привреде Србије Саша Радуловић саопштио је да није спроведена ниједна реформа за коју се залагао, а да је “главни кочничар реформи био и остао кабинет првог потпредседника Владе Србије” Александра Вучића.

 

МОНСТРУОЗНА ЈЕ ТВРДЊА ВУЧИЋA, ДА БИЛО КО ОСИМ ТЕРОРИСТА “ОВК” СТОЈИ ИЗА ЗЛОЧИНА У ПЕЋИ


29.01.2014. / pee-Академедиасрбија
Борис АЛЕКСИЋ

Први потпредседник Владе Србије Александар Вучић је шокирао јавност када је изјавио да иза убиства српских дечака у кафићу „Панда“ у Пећи не стоје шиптарски терористи.

 

DA LI JE POČELA FAŠISTIČKA REVOLUCIJA U UKRAJINI ?


28.01.2014. / ree-Akademediasrbija 
 
 Situacija u Ukrajini prilično se zakomplikovala poslednjih dana. Kao prvo, argumentima lako dokazivo licemjerje Zapada, naročito Evropske Unije – predsednik Viktor Janukovič ovih dana postaje glavna meta medijske propagande, koja ga pokušava prikazati kao diktatora.

 

КАКО СУ СЕ ЗАВОЛЕЛИ НОВА ВЛАСТ И НВО-СРБИЈE


27.01.2014.   
Миланко Шеклер   

Подсећа ме један дан ове недеље, с испољеном огромном еуфоријом и хвалоспевима о нашем потенцијалном уласку и одласку у ЕУ, на један већ поодавно заборављени цртани филм, у коме птичица, још нејака и неспособна да лети, видевши јата одраслих птица на небу како одлазе пут југа и сама каже: “Одох ја на југ”, и крене пешке у том правцу.

 

РАТОВИ ЗА ВОДУ JE БУДУЋНОСТ ЧОВЕЧАНСТВА


27. 01.2014. /   pee-Академедиасрбија
Светлана Калмикова,

Дефицит слатке воде може постати узрок нових оружаних сукоба, тврде научници. На данашњи дан са несташицом воде суочено је око 700 милиона људи из 43 земље света.

 

ВРАТИТЕ НАМ ЗИД, АЛИ ДА БУДЕ ДВА МЕТРА ВИШИ !


26.01.2014. / pee-Академедиасрбија

Аутор: Проф. др. Слободан Турлаков   

Вучићу, зашто не пада снег ?

У недавном интервјуу Франкфуртским новинама, Први потпредседник (П.п) је без икаквог устезања добрано изоговарао Србе, свакако на радост Немаца, да би, између осталог, објаснио како је поступно од фанатичног Србина постао Еврофанатик, благодарећи томе што је увидео своју ранију грешку идући за Шешељем.

 

ЋИРИЛИЦА ЈЕ НАША СУДБИНА


26.01.2014. / pee-Академедиасрбија

Књиге Милована Данојлића дочекиване су као прави културни догађај. Критика и публика слажу се да је реч о писцу који је висока мера књижевне културе и одговорности, који храбро дотиче оно о чему још нисмо проговорили.

 

НЕПОДНОШЉИВИ РАКЕТНИ СВРАБ КАЛИЊИНГРАДА


26.01.2014. / pee-Академедиасрбија
Фјодор Лукјанов и Виктор Литовкин

Руске балистичке ракете на граници са Европском унијом су одговор на војну опасност од стране НАТО-а, која се може сажети овако: САД у Европи на шест ваздухопловних база у Белгији, Немачкој, Италији, Холандији и Турској имају укупно 180 нуклеарних бомби.

 

ПРЕМИЈЕР ДАЧИЋ ПОРУЧИО МИНИСТРУ ПОЛИЦИЈЕ ДАЧИЋУ ДА „ЦУРЕЊЕ” ИЗ МУП МОРА ДА ПРЕСТАНЕ


25.01.2014. / pee-Академедиасрбија

А да председник Николић није указао на цурење информација поводом хапшења нарко-дилера, Дачић не би то тражио од министра полиције тј самог себе и својих потчињених

 

NEPODNOŠLJIVA LAKOĆA GUTANJA


24.01.2014. / ree-Akademediasrbija
D. Gosteljski

Obnevideli narod i slepi vođa

Gotovo je neverovatno da srpske aktuelne (vazalne?) vlasti stalno na istu (maltene mahalsku) foru preveslavaju srpsko javno mnjenje.

 

POLITIČKE LAŽNE INVESTICIJE KAO HRANA GRAĐANIMA I UDOVOLJAVANJE ŽELJAMA STRANACA


23.01.2014. / ree-Akademediasrbija
Mersiha Hadžić

Od obećanih sto milijardi investicija, koje su najavili naprednjaci pretprošle godine pred izbore , nema ništa. Ali vođe naprednjaka idu dalje – obećavaju nove milijarde investicija, koje će nam doneti, niko drugi do šeici iz islamističkih zemalja, sa kojima nas ništa ne veže, niti imamo diplomatske odnose.

 

PRVO „TRADICIJA”, PA ONDA PARE


23.01.2014. / ree-Akademediasrbija
Piše : Slobodan Jankovic

Slobodan Janković, naučni istraživač i stručnjak za Svedok Bliski istok za analizira otkud i zašto, odjednom navodna , „velika ljubav“ Srbije i Emirata......

 

ВУЧИЋЕВО КАЈАЊE У НЕМАЧКОЈ


23.01.2014. / pee-Академедиасрбија

Пуј – пике, сад не важи – кратак коментар о Вучићевом кајању.....

 

SVE O NACIONALIZMU - SVI NACIONALZMI


21.01.2014. / ree-Akademediasrbija
Džordž Orvel
Nacionalizam ne treba brkati sa patriotizmom. Obje riječi se koriste na tako neodređen način da je bilo koja definicija podložna osporavanju, ali čovjek mora napraviti razliku među njima, pošto su u pitanju dvije različite, pa čak i oprečne ideje.
 
Još članaka...