Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 115203
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6814016
Ko je na sajtu?
Imamo 61 gosta na mreži

komentari

КАКВА ВЛАДА – ТАКВА И ПАРАДА!


Отворено писмо 60 патриотских организација

Зато је ово крајњи тренутак да скренемо пажњу јавности са небитних промотера идеологије хомосексуализма, који служе само као још један у низу елемената за духовно урушавање Србије, и све снаге усмеримо ка спонзорима и покровитељима геј параде – актуелном режиму који је Србију довео до дна.

 

ОПТУЖУЈУ НАС ДА СМО НАСИЛНИ ОНИ КОЈИ СУ НАСИЉЕМ ПРИГРАБИЛИ ВЛАСТ


01.10.2010. / ree-Akademediasrbija
Интервју: Младен Обрадовић, ОБРАЗ
Разговарао Миодраг Зарковић

Како ће се евентуална одлука о забрани одразити на постојање и деловање Образа?

 

TADIĆ OČI U OČI SA PRVOM SUPRUGOM POSLE RAZVODA 1997


Predsednik Srbije na velikom iskušenju u nedelju u Pećkoj patrijaršiji

Osim toga što će biti jedini zvanični predstavnik države Srbije na svečanom ustoličenju patrijarha Irineja u Peći, predsednik Boris Tadić će u nedelju imati još jedno veliko iskušenje!

 

POLICAJCI U POTERI PREGAZILI ŽENUTokom policijske potere za motociklistom u Srbobranu, u sredu oko 20 sati, poginula je S. A. (67). Na nju je, prema nezvaničnim saznanjima, naletelo vozilo Policijske stanice Vrbas u kojem su bili policajci N. T. i B. M.

 

NOVI NAPAD NA TABLOID I PRETNJA KONAČNIM UNIŠTENJEM !Hoće li nas pojesti mrak ?

Izvinjavamo se čitaocima što smo ovaj broj ranije poslali u štampu, očekujući da neko od nas ne bude u životu !

Zato molimo čitaoce, ako nas više ne bude na brojevima telefona koji se nalaze u impresumu i navedenoj adresi, da nas pozovu na telefone broj (011) 664-9080 i 664-9083 gde ćemo se privremeno smestiti !

 

KRV , ZNOJ I GUZE !


30.09.2010. / ree-Akademediasrbija
Piše : Milovan Brkić
Gl.urednik

Na ulazu u Danteov pakao stajala je parola: Vi koji ulazite, ostavite svaku nadu! Kada je 5. oktobra Miloševićev režim zamenjen bez krvi, ali uz mnogo muke i buke, građani Srbije, barem većina njih, predahnuli su, iskreno se nadajući da će se konačno, posle duge decenije borbe za slobodu, i njima vratiti dostojanstvo i da će početi da žive kao sav normalan svet.

 

SRBIJA JE NAJLUDJA ZEMLJA NA SVETU !


 

Gledam kod Olivere Kovačević, gostovali su Boško Jakšić po zanimanju Politkin spoljno politički komentator ( to "zanimanje" bi trebalo da ima neku težinu, iako to može da radi svaka baba prislonjena uz tarabu, to, da " analizira " da li je normalno da se u sred Srbije navija za Tursku ) istoričar Željko Vujadinović, moj školski drug kog prvi put vidim posle 25 godina, i to na televiziji, Dževad Prekazi, nekadašnji igrač, dobar istine radi, Partizana i jedan poslanik iz Pazara bate, Omeragić koji je sve lepo uvijao u oblandu iako je evidentno da više voli tufahije.

 

АМЕРИЧКИ РАДИО: НИКАД БОЉЕ ВРЕМЕ ЗА ГЕЈ-ПАРАДУ У СРБИЈИ


 

Ове године су организатори припремали терен обишавши све политичке партије које су исказале интерес да их приме и добиле у најмању руку обећања да неће подржати насиље.

 

REALNO JE KOSMET PODELITI NA DVA DELA


INTERVJU: Prof. dr Radoslav Gaćinović

Srpski entitet bi mogao da se pripoji Srbiji, a albanski da bude federalna jedinica sa najvećim elementima federalnosti. Odlučujuću ulogu u rešavanju kosovske situacije će imati Rusija i Kina, kao i mnoge zemlje koje su suočene sa separatizmom. Ništa pravno u vezi Kosova i Metohije ne može se rešiti bez saglasnosti vlasti u Srbiji

 

UKIDA SE VOJNI ROK U SRBIJI !Od 1. januara 2011. na služenje vojnog roka biće upućivani samo oni koji to žele, saopštila je Vlada Srbije.

 

PSE LUTALICE DOVOZE I PUŠTAJU PO BEOGRADU !


 

Pojedini gradovi iz unutrašnjosti problem pasa lutalica rešavaju tako što ih kombijima dovoze u prestonicu i ostave ih na poljani! Do takvih saznanja došla je „Veterina Beograd", a „krijumčari" za prevoz naplaćuju oko 500 evra.

 

VANDALI UNIŠTAVAJU NOVE TROLEJBUSE U BEOGRADU !Nije prošlo ni nedelju dana otkako su novi trolejbusi počeli prevoziti prve putnike, a već su tri potpuno nova vozila išarana i polomljeni su im panel stakla i korpe za otpatke. Oštećenja su brzo popravljena, ali vandali nisu uhvaćeni

 

LOGOR ZA SRBE U TRNOVU !Beograd -- Savez logoraša Republike Srpske prikazao je snimke za koje tvrdi da predstavljaju krunski dokaz zločina nad Srbima u Trnovu.

 

KLINTONOVA : SAD I EU ĆE "POMOĆI SRBIJI" !


 

Vašington -- Državna sekretarka SAD Hilari Klinton potvrdila nakon sastanka s visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbedbost, da će za 10 dana posetiti Beograd. Iako niko od srpskih najviših zvaničnika ne odgovara na pitanje ko je i kada pozvao Klintonovu da poseti Beograd i posredu je ( u čemu ?), sve je jasno bilo i pre dve nedelje kada je Bela kuća objavila da državna sekretarka SAD kreće uskoro na  na tkzv. " Balkansku turneju". Dakle SAD su se pozvale same da posreduju u rešavanju Kosovskog problema i jasno je šta se može očekivati !

 

POSLE DESET GODINA !


U poslednjoj deceniji, naš problem ne samo da se nije rešio, nego se i razgranao !

 

SRPSKA IMOVINA NA DOBOŠ !


KOSOVO I METOHIJA JUČE, DANAS I SUTRA

Nepokretna imovina Srba čini 58 odsto vlasništva na Kosmetu, gde je uzurpirano milion katastarskih parcela obradivog zemljišta, livada i šuma vrednih 50 milijardi evra. U kosovskom, dreničkom i metohijskom basenu nalaze se rezerve uglja za dva veka, a imovina 1.358 srpskih preduzeća, od kojih je većina nelegalno privatizovana, procenjuje se na više od 1,5 milijardi dolara

 

СТУПИДНО ПОИГРАВАЊЕ СА РУСИЈОМПодношењем измењена резолуција Генералној Скупштини УН, наш естаблишмент је брутално демонстрирала да му је мало стало до Русије, и показао до које мере некоректно се односи према тој земљи која је најпоузданији заштитник наше државне целовитости.

 

SLOVAČKI NACIONALISTI OGORČENI IZJAVOM PREMIJERKE RADIČEVE O KOSOVU !Opozicioni nacionalisti iz Slovačke narodne stranke (SNS) izrazili su danas ogorčenje zbog toga što je premijerka Iveta Radičova nagovestila moguću promenu sadašnjeg stava da Slovačka odbija da prizna nezavisno Kosovo.

 

KFOR ZASIPA SRPSKA SELA TAJANSTTVENIM PLOČICAMA !?Helikopteri Kfora nadletali su večeras naselje Sočanica u opštini Leposavić na severu Kosova i prema tvrdnjama meštana u nekoliko navrata izbacivali balone iz kojih su ispadale pločice od nepoznatog materijala.

 

PRODAJU KRV I ORGANE DA BI PREŽIVELI !


 

Siromašni meštani Doljevca odlučili da osnuju agenciju koja bi ih, kako veruju, spasila od nemaštine. Više od hiljadu ljudi spremno da na ovaj način potraži izlaz iz bede, kažu organizatori akcije.

 

ČEDA SASTANČI I PIJE NA CRTU !!!Liberalno-demokratska partija duguje 1.687.458 dinara kongresnom sektoru Centra „Sava“, saznaje „Alo!“. Pri tom, članovi LDP-a ne samo da u Centru „Sava“ sastanče za džabe, već im je dozvoljeno i da se goste na crtu u tom javnom preduzeću, čiji je zamenik direktora Dragan Ćosić imenovan upravo na predlog liberala!

 
Još članaka...