Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 117264
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6823501
Ko je na sajtu?
Imamo 96 gosta na mreži

komentari

BORCI CRNE GORE PROTIV REHABILITACIJE MIHAJLOVIĆASUBNOR Crne Gore i Društvo za istinu o NOB-u protive se rahabilitaciji Dragoljuba Draže Mihailovića. Inače zahtevom za rehabilitaciju zatraženo je poništenje presude od 15. jula 1946. godine kojom je Draža osuđen na smrt.

 

PROTEST - APEL SLOVENAČKIH SRBA !Srbi u Sloveniji prepušteni sami sebi -  "Uzdaj se u se i u svoje kljuse"

Srbi Slovenije očekuju zaštitu svojih prava od Matice i Srpske, a naravno da bar jednom srpski političari pokažu zube i kada to uistinu nije smešno.

 

AMERIKANCI SMENJUJU JEREMIĆA ?Među zamerkama koje zvaničnici SAD imaju na račun srpskog ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića jeste i njegovo odbijanje američkog sponzorstva zajedničke rezolucije o Kosovu Srbije i Evropske unije - saznaju "Vesti" u međunarodnim diplomatskim krugovima.

 

USKORO SVAKO DOBIJA BROJ SOCIJALNOG OSIGURANJA !


 

Broj socijalnog osiguranja, po ugledu na razvijene zapadne države, uskoro će i Srbija deliti svojim građanima. Ova brojka će biti nezamenjivi uslov za ostvarivanje bilo kojeg prava iz radnih odnosa, zdravstvene zaštite ili penzijskog osiguranja.

 

KOSMET SU PRODALI ZA MAGLU !Izmenjeni tekst srpske Rezolucije koji je aklamacijom usvojen u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija ne predstavlja nikakav ustupak Evropskoj uniji, već se radi o kapitulaciji Beograda, kaže u razgovoru za "Vesti" Slobodan Samardžić, potpredsednik Demokratske stranke Srbije, bivši ministar za Kosovo i Metohiju i nekadašnji koordinator srpskog pregovaračkog tima.

 

SRBIJA IDE U ZAGRLJAJ VATIKANU !


PATRIJARH IRINEJ SE ZALOŽIO ZA POMIRENJE PRAVOSLAVNE I RIMOKATOLIČKE CRKVE !

 

RUSIJA RAZOČARANA SRBIJOM ZBOG PRISTAJANJA NA ULTIMATUM


12.09.2010. / ree-Akademediasrbija

Poruka iz Moskve srpskim vlastima !

"Na naše ponude diplomatske pomoći u povodu nove rezolucije vlasti u Beogradu reagirale su pristojnim odbijanjem, kaže predsednik Odbora ruske Dume Kosačov."

 

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ СРПСКОГ САБОРА ДВЕРИ


Време је за свенародни протест против система у Србији

Ово је тренутак да скренемо пажњу јавности са небитних промотера идеологије хомосексуализма, који служе само као још један у низу провокативних мамаца за родољубиву, православну и часну Србију, и све снаге усмеримо ка спонзорима геј парада – актуелном режиму који је Србију довео до дна: економског, политичког, државног, културног, безбедносног и моралног.

 

ЈЕВРЕЈИ И ЊИХОВИ ПЛАНОВИ ЗА ОВЛАДАВАЊЕ НАД РУСИЈОМ И СВЕТОМ


Јеврејски планови за Словене

Ово су речи господина Реббе Менахем Мендел Шнеерсона (на Руском: Рабби Менахем Мендель Шнеерсон – eng.: Menachem Mendel Schneerson)нa Синедриону, који се у новије доба сматра духовном управом Јевреја у некој земљи - у овом случају у Русији.

 

SEJDIJU: NEĆE BITI PREGOVORA O STATUSU KOSOVAKosovski predsednik Fatmir Sejdiju izjavio je danas da rezolucija usvojena u Generalnoj skupštini UN "definitivno pojašnjava" da neće biti pregovora o statusu Kosova, niti posebnog statusa za sever Kosova.

 

TADIĆ: PREGOVORI JEDINO LEGITIMNO REŠENJE ZA KIMPredsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da dogovor sa EU o tekstu rezolucije usvojene pred Generalnom skupštinom UN otvara mogućnost dijaloga i čuva pravo Srbije da mirnim i diplomatskim sredstvima brani vlastiti integritet i legitimne interese na Kosovu i Metohiji, poštujući pritom i legitimna prava albanskog naroda.

 

ГРОБАР СРПСКЕ ПРИВРЕДЕ


10.09.2010. Akademediasrbija


Против Мирослава Мишковића добављачи у претходном периоду ни судским путем нису успели да наплате своја потраживања. Због тога су неки морали да затворе фирме и отпусте раднике

 

У „СЛУЖБИ“ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ...Пресуда Међународног суда ОУН, којом је признато да је декларација о независности српске покрајине Косово у складу са међународним правом, добила је закономорени наставак. Делујући по оној народној: „гвожђе се кује, док је вруће“, Запад је кренуо у офанзиву на босанску Републику Српску, како би развио успех и на том правцу своје антисрпске стратегије.

 

ГЕНЕРАЛНА СКУПШТИНА УН ЈЕДНОГЛАСНО УСВОЈИЛА РЕЗОЛУЦИЈУ СРБИЈЕ О КОСОВУДоносимо текст којим се покушава обманути јавност и поразна политика председника Тадића представити као нешто што се у крајњем случају није могло избећи, а које за нас и није лоше решење. Користимо текст „Танјуг“-а који објављује „Политика“ да се види и степен манипулације медија који не дају никакве своје коментаре већ само наводе изјаве званичника упрегнутих у одбрану издаје земље. Стога смо замоли гос. Звонимира Трајковића да прокоментарише текст усвојене резолуције и да своје виђење значења тога што се зове резолуција Србије усаглашена са ЕУ.

 

BESKOMPROMISNO U EVROATLANSKE INTEGRACIJE - NATO !?Vuk Drašković - čovek koji je bio idol nacionalista, čovek koji je obećavao da će seći ruke koje budu nosile turski barjak, čovek koji je raspaljivao srpski nacionalizam, čovek koji danas kaže da se Srbija mora opredeliti - čitaj : ući u NATO : kaže za Glas Amerike :

Beskompromisno ka evroatlantskim integracijama !

Poslednje poteze Vlade Srbije i predsednika Borisa Tadića, i odluku da pred Generalnu skupštinu UN Srbija izađe sa kompromisnom rezolucijom usaglašenom sa Briselom, među prvima je pozdravio lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković.

 

USEKOVANJE GLAVE SVETOGA JOVANASrpska pravoslavna crkva i vernici danas obeležavaju Usekovanje glave svetog Jovana Krstitelja, praznik kada se Crkva seća velikog propovednika pokajanja i Carstva Božijeg - Svetog Jovana Kstitelja i njegovog mučeničkog stradanja.

 

SER AJVOR ROBERTS: KOSOVO TREBA PODELITIPovodom dogovora Srbije i EU u vezi sa rezolucijom koja će biti podneta Ujedinjenim nacijama, za BBC je govorio bivši britanski ambasador u Beogradu Ajvor Roberts.

 

SRBIJA NEZAVISNOST KOSOVA PRIMILA NA ZNANJEOtvoreni dijalog o svim otvorenim pitanjima a ne otpor proglašenju nezavisnosti Kosova i zahtjev za novim pregovorima o statusu. To je suština ublažene rezolucije o Kosovu, o kojoj je debatirala Generalna skupština UN-a.

 

ДАН ПОСЛЕ СРПСКЕ КАПИТУЛАЦИЈЕ ПРЕД ЕУ И САД


У данима пред нама биће медијски и политички слављена велика победа наше државне политике на европском путу који нема алтернативу, а на коме се успут губи Косово а не стиже се у Европу.

 

САМО СРПСКА СМЕ ДА КАЖЕ "НЕ" АМЕРИКАНЦИМАТренутно руководство у Републици Српској једино на Балкану има храбрости да каже “не” Сједињеним Државама и Западној Европи, те да сматра да ће после избора у БиХ доћи до веома малих промена у тој држави, сматра професор вашингтонског Универзитета за националну одбрану Стивен Мејер.

 

TADIĆ STRAHUJE OD NIKOLIĆA I ULICE !


Državni vrh Srbije, na čelu s predsednikom Borisom Tadićem, zaoštrio je odnose sa Zapadom u rešavanju kosovskog problema pre svega zbog unutrašnjopolitičkih razloga, odnosno zbog straha od nepredvidljivih poteza lidera SNS Tomislava Nikolića, koji se po potrebi kreće između proevropskih stavova i povratka nacionalizmu, kao i od ekstremnih grupa podložnih političkoj instrumentalizaciji, čiji glasnogovornik u poslednje vreme postaje predsednik Dš Vojislav Koštunica.

 
Još članaka...