Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 150536
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7315143
Ko je na sajtu?
Imamo 9 gosta na mreži

komentari

PETNAESTA GODIŠNJICE AKCIJE "OLUJA"


03.08.2010. / Akademediasrbija

DA  SE  NIKADA  NE  ZABORAVI !

Pre tačno 15 godina započela je operacija Oluja , tokom koje je u napadu hrvatskih i muslimanskih snaga na nekadašnju Republiku Srpsku Krajinu i delove Bosne i Hercegovine ubijeno oko 2.650 i proterano oko 340.000 Srba.

 

ČIKA BOTA SRPSKOJ DECI


30.7.2010. / Akademediasrbija

Piše : Marko Matić

Dobro došli u srednji vek

U danu kada se gotovo čitav svet sa zabrinutošću pitao kojim je putem krenula Srbija koja je ishitrenim podnošenjem rezolucije u UN ušla u otvorenu konfrontaciju sa najmoćnijim zemljama sveta, predsednik Boris Tadić i njegov ključni koalicioni partner Ivica Dačić priredili su pravu egzibiciju prilikom posete dečijem letnjem kampu na Tari.

 

SRBIJA SPREČILA PREVARU BRITANIJE I ALBANIJE


30.07.2010. / Akademediasrbija

Srbija je bila prinuđena da podnese svoj predlog Rezolucije Generalnoj skupštini UN kako bi sprečila da Albanija podnese svoju rezoluciju o Kosovu, koju su napisali Britanci, saznaje Press. Srbiji je bilo izuzetno važno da naša rezolucija stigne prva, jer tako ima mnogo veće izglede da bude usvojena.

 

STRANE TAJNE SLUŽBE VRŠLJAJU SRBIJOM


27.09.2010. / Akademediasrbija

Miodrag Lukić 

U Srbiji deluje 55 tajnih službi iz 40 zemalja sa više od 5.000 agenata, najmoćniji britanski MI6, nemački BND, ruski FSB, MOSAD, slovenačka SOVA, hrvatska SOA, Turska,Albanska ....

 

ОДЛАЗИ МОНАШТВО ИЗ РАШКЕ И СА КОСМЕТА


27.09.2010. / Akademediasrbija

Епархију рашко-призренску (ЕРП) јуче су напустила 23 монаха и искушеника из манастира Свети Архангели, Девине воде, Сопоћани, Сочаница, Дубоки поток, Богородица Браинска и Бањска.

 

ШТА МАЂАРСКА ТРАЖИ ОД БЕОГРАДА ?


27.09.2010. / Akademediarbija

Пише: Властимир Вујић

Кад председник Србије Тадић и водећа владајућа странка ДС раде директно на разградњи своје државе – ако је уопште и сматрају својом ?

 

КОЈА СМО МИ ГОВНА“, ТО ЈЕ ЛОЗИНКА СРПСКИХ ЕВРО-АТЛАНТСКИХ ИНТЕГРАЦИЈА


29.07.2010. / pee-Академедиасрбија
Данијел Цвјетићанин

Уколико прихватате да су „глиб“, „блато“ и „муљ“ метафоре Србије, ако сте схватили да је свако убиство оправдано под условом да су убијени Срби, ако поздрављате поделу на господаре и потлачене, онда смо спремни за Европу (и НАТО) као банана земља, наравно, јер такво је место за нас предвиђено

 

ZAŠTO SE NE TREBA SMEJATI "CRNOGORSKOM JEZIKU " ?


29.07.2010.

Биланс јула месеца са становишта српског језика каже како сада имамо посла са две изразито контроверзне чињенице:

 

EVROATLANSKO PREPARIRANJE SRPSTVA


28.97.2010.

Наши евроатлантски пропагандисти говоре да су једине границе које Срби треба да бране оне ЕУ, према Истоку, и да је за нас света земља међа Естоније са Русијом, а не Косово. То чине покушавајући да униште наш изворни национални идентитет. Ако би се којим случајем то десило, хрватско и литванско искуство нас томе учи, биће оживљен „српски национализам“. Разуме се – накарадни!

 

TITO JE BIO SLUŽBENIK OSMANLIJA ! ?


28.97.2010.

Mnogi od studenata na katedri za politiku i međunarodne odnose britanskog Univerziteta Kent misle da na Kosovu žive Alžirci, da je Češka bila deo Jugoslavije ili da je Tito bio službenik Osmanskog carstva !

 

A SADA PREDSEDNIK TADIĆ - PAUZA ZA SMEH


28.07.2010.

Zašto se Barak Obama uvek obraća ili desnom ili levom delu publike, a Boris Tadić samo onom ispred sebe ?

 

RUSKI SUDIJA U MSP BIO PROTIV IZJAŠNJAVANJA O SECESIJI KOSOVA


28.07.2010.

Ruski sudija Leonid Skotnjikov se ipak priklonio većini

Raspravljajući o tome da li će suziti pitanje koje mu je stiglo iz Generalne skupštine UN i izjašnjavati se isključivo o samoj deklaraciji kojom su kosovski Albanci proglasili nezavisnost ili će se baviti i njihovim pravom na secesiju, što je tražila Srbija, sudije Međunarodnog suda pravde su većinom glasova, među kojima je bio i glas ruskog sudije Leonida Skotnjikova, doneli odluku da se izjasne samo o aktu deklaracije, saznaje „Politike” iz izvora bliskih sudu u Hagu.

 

SARKOZI PROTERUJE ROME IZ FRANCUSKE !


28.07.2010.

Polovina nelegalnih romskih naselja u Francuskoj biće raseljena u naredna tri meseca, najavio je danas ministar unutrašnjih poslova Bris Hortfe koji je dodao da će "gotovo odmah" u Rumuniju i Bugarsku biti proterani svi Romi koji su počinili neko krivično delo.

 

SRPSKA PETA KOLONA


26.07.2010.

Није проблем у Шиптарима, њиховој самопроглашеној „држави“ Косову, такозваној међународној заједници, притисцима САД, - проблем је у неискреном наступу наших државних званичника и стварној жељи да се Космет брани и одбрани.

 

GREH PREMA RUSKOJ BRAĆI !


26.7.2010. / Akademediasrbija

DA SE NE ZABORAVI  !

Odlomci iz pisma ruskog dobrovoljca Sergeja Suhareva ......

…Mnogi ruski dobrovoljci su se borili ovde, a mnogi su ubijeni… Srbi su ih sahranili časno.

 

VRATIĆEMO SE NA KOSOVO AKO SE PONIŠTI SMENA ARTEMIJA


25.07.2010. 

Grupa od 79 monaha koji su napustili Eparhiju raško-prizrensku saopštila je danas da je spremna da se vrati na Kosovo ako Arhijerejski sabor Srpske pravoslavne crkve promeni odluku o smenjivanju vladike Artemija.

 

AMERIKANCI TRAŽE SMENU JEREMIĆA !


25.07.2010.

Posle odluke Međunarodnog suda pravde iz Vašingtona je vlastima u Beogradu poručeno da je pravio vreme da se krene napred i postigne se dogovor, ali da to nije moguće dok celu priču oko Kosova vodi ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić, saznaje “Blic” u dobro obaveštenim diplomatskim izvorima.

 

ŠAMAR ZA SRBIJU !


25.07.2010.

Zamah za nova otcepljenja ! Hoće li Srbija promeniti politiku prema Kosovu?

Nemačka štampa i dalje naširoko piše o mišljenju Suda o Kosovu. Srbija treba da promeni politiku ako želi dalje ka EU, komentariše Zidojče cajtung. Frankfurter algemajne piše da je odluka suda podstrek za separatiste.

 

NEĆEMO DŽAMIJU U ŠUMADIJI !


24.07.2010.

Dogovorom turskog premijera Redžepa Taipa Erdogana i predsednika Srbije Borisa Tadića, Turska će uskoro početi gradnju velikog islamskog centra i džamije na srpskoj deonici Koridora 10, a ne u Beogradu kako je saopšteno !

 

GEJ PARADA U BEOGRADU NARUČENA IZ BRISELA !


24.07.2010.

U Srbiji se odavno stvara politička klima za održavanje "Parade ponosa" u 2010. godini.

 

KOSOVO JE IZDATO JOŠ 2005 !!!


24.07.2010.

Odluka Međunarodnog suda pravde (MSP) u Hagu da prištinska jednostrana deklaracija o proglašenju nezavisnosti Kosova i Metohije "ne krši međunarodno pravo samo za naivne dolazi neočekivano", rekao je Srđa Trifković, analitičar iz Čikaga, koji je optužio vlasti u Beogradu da su odavno digle ruke od južne srpske pokrajine.

 
Još članaka...