Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 152079
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7355014
Ko je na sajtu?
Imamo 33 gosta na mreži

komentari

ИМАТИ И НЕМАТИ


27.10.2010. / рее-Академедиасрбија

Момо Капор

Гладни столећима, купујемо више хлеба него што нам је потребно. А, онда га бацамо. Хлеб у ђубрету није добар призор. Он слути на зло. И зло долази...

 

MINISTAR ZDRAVLJA PO LEK U INOSTRANSTVO


25.10.2010. / Akademediasrbija

Tomica Milosavljević je ministar zdravlja Srbije u poslednja četiri i brojevima (4 ) , pa hajmo opet - četiri mandata.

 

SRPSKI MITOVI, ISTINE I ZABLUDE


23.04.2010. / Akademediasrbija


Većina Srba ima iskrivljenu svest o svojoj istoriji i ne znaju da su do danas održani mitovi pogrešni i neistiniti. Naprimer da je Vuk Branković bio izdajnik, a Kralj Aleksandar I. Karađorđević heroj i savršen vojskovođa. Najveće istorijske zablude potiču iz komunističkog vremena tumačenjem događaja, pre svega o njihovoj ulozi 27. marta 1941. – mada je prava istina je da je taj puč organizovala britanska obaveštajna služba.

 

KO SU JOŠ NEPRIJATELJI SRBA NA KOSOVU ?


19.04.2010. / Akademediasrbija

POMOZ BOG DRAGA BRACO SRBI !!!

POGLEDAJTETE DOBRO PRILOZENE FILMOVE I FOTOGRAFIJE... 12 HILJADA DO ZUBA NAORUZANIH I U AMERICI TRENIRANIH DIVLJIH ARNAUTA PRIPREMAJU SE DA NAPADNU KOSOVSKU MITROVICU I OSTALA PREOSTALA SRPSKIM ZIVLJEM NASELJENA MESTA NA SRPSKOM KOSOVU I METOHIJI...

 

BABA VANGA


19.04.2010.

Poljski predsednik Leh Kačinski, sa suprugom Marijom i visokim državnim funkcionerima, krenuo je prošle subote da oda poštu poljskim oficirma koje je Staljin streljao 1940. godine u Katinskoj šumi.

 

E-MAIL TEHNIČKOJ PODRŠKI


18.04.2010.

Poštovana Tehnička podrško, molim Vas za pomoć !

Prošle godine sam unapredila svoj program Dečko 5.0 u verziju Muž 1.0 i primetila sam da novi program pravi neočekivane promene u modulu za knjiženje, obustavio je rad programima Cveće i Nakit , koji su radili savršeno pod ranijom verzijom Dečko 5.0 !

 

RATNE IGRE !


14.04.2010.

Military Review Journal and Nuclear Weapons Journal : Scenario Trećeg svetskog rata odavno izraden u SAD !

Zahvaljujući stranim hakerima ( verovatno iz Kine ) iz moćnih kompjutera Pentagona , kako piše po nekim sajtovima u SAD „izvučeni“ su dokumenti sa oznakom poverljivosti : „ Deep secret“( „duboka ili najveća tajna ) koji sadrže pojekat „ GLOBAL RESPONSE „ .

 

AJNE ŠVAJNE PROVOKACION !


13.04.2010. / Akademediasrbija
Piše :M. Malenović

 O pravima "naših" brinu i oni koji su i "svoje" proterali

Nacionalni savet Nemaca u Novom Sadu pozvao je sve sunarodnike u Srbiji da više ne kriju svoje poreklo. Prvi put posle Drugog svetskog rata nemačka manjina u Vojvodini želi da se bori za svoja prava smatrajući da je do sada u tome bila sprečavana lošim zakonskim rešenjima većinskog naroda

 

KAKO VREDNUJEMO STVARI U ŽIVOTU ?


13.04.2010.

Washington. DC.Glavna stanica metroa hladnog januarskog jutra. Jedan čovek na violini počinje da svira jednu kompoziciju Johana Sebastijana Baha. Za to vreme prolaze stotine i hiljade ljudi , uglavnom na putu na posao.

 

STIGAO NAM JE CODEX ALIMENTARIUS


09.04.2010.

Ušli ste u supermarket i ljubazna prodavačica vam kaže : „ Kupite ove divne mandarine, one su bez koštica. Ni pomorandže kao i limun na akciji sniženja, nemaju koštice “ , ponosno kaže prodavačica. Ah, kako krasno, nećete morati pljuckati koštice! Jest da ćete platiti dvadeset do pedeset posto veću cenu, ali se nećete zamarati – košticama !

 

ZILOTI GOVORE ISTINU : PAPA DOLAZI U SRBIJU !


07.04.2010.

Već je dugo javna tajna da se u Srpskoj pravoslavnoj crkvi vodi pravi rat protiv Zilota , za sada sekte kako kaže SPC ( oni sebe nazivaju Pravovernima ) ali ni Ziloti koji u Srbiji imaju desetak manastira i bogomolja ne ostaju dužni.

 

ISTINA O KOJOJ SE U HRVATSKOJ ĆUTI !


06.04.2010

Hrvatima ne treba nikad verovati, ali ovo je poučno i treba svakako pročitati ! 

Vozač kamiona iz Slovenije je negde na TV-u rekao kako radi dnevno po 16-18 sati za golu platu, bez plaćenih prekovremenih sati, bez plaćenog toplog obroka. Kad bi se pobunio, kaže, to njegov gazda jedva čeka, jer bi ga poslao na berzu i uzeo Rumuna koji bi mu vozio u pola cene, i gazda istovremeno priča kako je u EU super, jer svaki mesec kupi novi kamion.

 

RASIM I DŽAMIJA U ŠUMADIJI !?


04.04.2010.

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić obećava izgradnju džamije u Aranđelovcu, koja će bi trebalo da bude najveća u Šumadiji - sadržaj je letaka koji su deljeni u Aranđelovcu na kojima se pozivaju muslimanski vernici da podrže koaliciju G17 plus i SDPS.

 

OTVORENO PISMO PATRIJARHU SRPSKOM IRINEJU POVODOM NAJAVLJENE POSETE PAPE SRBIJI


REPUBLIKA SRPSKA KRAJINA
VLADA I SKUPŠTINA U PROGONSTVU
11080 Zemun, Magistratski trg 3. Tel. 3077-028,
Br. 1144/10 – 01. 02. 2010

 

TAJKUNI KRADU, AKO MAJMUNI DADU !


31.03.2010. / TABLOID
Piše : Milan Malenović

 U vremenu kada se svi visoki državni zvaničnici kunu u borbu protiv organizovanog kriminala češće nego u svoju krsnu slavu, primeri Kompresora AD, Varnost-Fitepa i BIP-a jasno pokazuju da vešti i nemoralni mogu da kradu koliko hoće, sve dok imaju političku podršku.

 

LJUDSKI ŽIVOT KAO ORUŽJE


30.03.2010. / Akademediasrbija

Ivana STANOJEVIĆ

Gotovo da nema dana, a da negde u svetu, ne eksplodira bomba koja, ne samo da u smrt odnese žrtve, već i samog bombaša.Tako je bilo i juče u Moskvi i  u napadu bombaša-samoubice, minibusom punim eksploziva u mestu Kanakin, severoistočno od Bagdada.

 

DEKLARACIJA NEPRIHVATLJIVA ZA REPUBLIKU SRPSKU


31.03.2010

Predsjednik Republike Srpske (RS) Rajko Kuzmanović ocijenio je da je Deklaracija o Srebrenici koju je Skupština Srbije usvojila u ovoj formi, apsolutno neprihvatljiva i kontraproduktivna po interese Srpske i srpskog naroda u cjelini.

 

ASPARTAM - SLATKI OTROV


Najverovatnije ne očekujete, da vaš zdravi jutranji jogurt može biti vaš najveći neprijatelj. Ili da dijetalni napitak koji vas „štiti“ od kilograma i nije tako dijetalan.

 

SRBIJA NA CRVENOM TRGU ?


26.03.2010. / Akademediasrbija

Miroslav Lazanski

Prošle godine je vod vojnika Vojske Srbije promarširao ulicama Tripolija, na svečanosti povodom godišnjice velike revolucije u Libiji. Nismo bili saveznici ni u jednom ratu, no malo vojnog marketinga nikada ne škodi. Možda im prodamo i nešto oružja? Tako, posle Romela i Montgomerija u Libiju stigli i Srbi...

 

PONIŽAVANJE DIJASPORE !


26.03.2010.

Šta je u svom govoru prećutao i koga podržava ministar dijaspore Srđan Srećković ? Koliko je radosti i velikih očekivanja nudila najava rasprave Zakona o dijaspori u Narodnoj skupštini Srbije, koja je trebalo da doprinese usvajanju državnog akta kao osnove za rešavanje nacionalnih problema Srba u rasejanju, toliko je ta  rasprava bila razočarajuća i deprimirajuća.

 

DALI JE SRBIJA NASILNA I FAŠISTIČKA ?


26.03.2010. / Akademediasrbija

Zabraniti i proglasiti fašističkim sve što nije u vladajućoj žutoj boji, sve one koji žele da nacionalno misle i deluju, je jedini put da Srbija zaboravi svoju bližu i dalju istoriju i bude ugurana u NATO!

 
Još članaka...