Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 131659
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6993475
Ko je na sajtu?
Imamo 60 gosta na mreži

komentari

ВИЦЕПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ ПРОГНОЗИРА ДА ЋЕ МНОГИ БУКВАЛНО ОСТАТИ И БЕЗ ХЛЕБА


31.05.2013. / pee-Академедиасрбија

Ратко Паић

Када у исто време велики број највиших државних званичника са разних медија поручује јавности да је замрзавање пензија и плата у јавном сектору потребна мера за спречавање банкрота државе од чега се одустало у последњем тренутку на иницијативу Јована Кркобабића, онда се то може сматрати можда скоро сигурним потезом власти у догледној будућности.

 

МОСКВА - ИНТЕРЕСИ КОСМЕТСКИХ СРБА СЕ МОРАЈУ УВАЖАВАТИ !


30.05.2013. / pee-Академедиасрбија
Пише: Ана ФИЛИМОНОВА

Споразум и план за његову примену прете самом опстанку Срба на Космету.........

 

ПУТ СРБИЈE ЗА ЕУ ДОНОСИ ЗАДУЖИВАЊЕ, СИРОМАШТВО, НЕЗАПОСЛЕНОСТ


30.05.2013. / pee-Академедиасрбија

Упоредни подаци из нових источновропских чланица ЕУ показују шта чека Републику Србију на такозваном ‘‘европском’‘ путу.

 

BRITANSKA TAJNA MREŽA I U SRPSKOM BLATU


29.05.2013. / ree-Akademediasrbija
 
U redakciju „Tabloida" stiglo je pismo sadašnjih i bivših zaposlenih kompanije „Secuitas services" (imena poznata redakciji). Zamolili su da se pismo prenese u celosti, što mi ovog puta i činimo, zbog ozbiljnosti pitanja koja pokreću.

 

САД СУ БЛИЗУ КАТАСТРОФЕ И ПОГОДИЋЕ ИХ КЛАСНИ РАТ


29.05.2013. / pее-Академедиасрбија
 
Зоран Милошевић
 
Познати светски милијардер Џорџ Сорош контроверзни бизнисмен, а многи тврде и берзански шпекулант, изнео је суморне процене према којима је у временима као што су ова најважније опстати .........

 

ЕВРОПА У ПАКЛУ МУЛТИКУЛТУРАЛИЗМА


28.05.2013. / pee-Академедиасрбија

Када смо пре две  године писали о уличним нередима у Енглеској, које су изазвали припадници афро-карипске етничке заједнице, најавили смо расне сукобе који ће „ускоро жестоко погодити западну Европу“. Судећи по догађајима који последњих дана потресају Шведску и Енглеску (поново!), можемо констатовати да су наша предвиђања почела да се остварују.

 

ЗАШТО ИМИГРАНТИ СА БАЛКАНА УЧЕСТВУЈУ У ПАЉЕЊУ ЕВРОПСКИХ ПРЕДГРАЂА ?


28.05.2013. / pee-Академедиасрбија

Ратко Паић
 
У предграђима Стокхолма су избили масовни нереди у којима је учињена огромна штета и нарушена репутација Шведске као оазе мира и благостања за многобројне имигранте из сиромашних делова Европе и света.

 

PREVODJENJE SRBA U MADJARE


 27.05.2013. / ree-Akademediasrbija

Arpad Nađ

Posle Pajtićevog "usaglašavanje" deklaracije o Vojvodini, došlo je do usaglašenog bekstva aktera ovog "testiranja" separatističkih ambicija u ovoj srpskoj pokrajini....

 

ДОК ЈЕ НАТО УНИШTABAO, РУСИЈА УНАПРЕЂУЈЕ СРПСКУ АРМИЈУ


27.05.2013. /  pее-Академедиасрбија

Григориј Соколов

Данас вам представљамо војног пилота, ваздухопловног новинара, професора филозофије и филологије, преводиоца Радмилу Тонковић, која скоро све зна о томе шта се дешавало током бомбардовања Југославије од стране НАТО-пакта 1999. године.

 

ДРЖАВНИ СЛОМ СРБИЈЕ


 27.05.2013. / Академедиасрбија

 наставaк :

Предраг Лепетић

Анализа елемената и циља противуставних аката и антидржавне политике

 

НИТИ СУДБОНОСНИJEГ ДАНА ЗА СРБИЈУ НИТИ ГОРЕГ ДРЖАВНОГ ВРХА


26.05.2013. / pee-Академедиасрбија

В. Димитријевић

Политички врх Србије никада није био на нижем интелектуалном нивоу, са мање знања и искуства него данас, а прихватио се најкрупних проблема које сигурно неће по Србију Успешно решити.

 

ИСЛАМСКА ДИКТАТУРА У 21 ВЕКУ


25.05. 2013./ pее-Академедиасрбија

пише: Бранимир Ђокић
    
Средњовековна монархија

Спречавање позива за признање независности Косова од стране исламских држава, на које је крајем маја на самиту Организације исламске конференције у Дамаску позвала Саудијска Арабија, мала је, али врло важна победа Србије и њене дипломатије са министром Вуком Јеремићем на челу у онемогућавању једностраног признања јужне српске покрајина.

 

НЕИЗВЕСНА БУДУЋНОСТ ИЗРАЕЛА


25.05.2013 / Рее-Академедиасрбија

Пише: др Срђа Трифковић

На дипломатском плану Израел је све изолованији. Либерална елита која влада ЕУ има идеолошку одбојност према држави која се заснива на етничко-верском принципу.

 

ENERGETIKA POD POLITIČKIM NAPONOM


 24.05.2013. /  ree-Akademediasrbija

 Dimitrije Boarov
Deklaracija o strateškom partnerstvu Srbije i Ruske federacije, bez obzira na to koliko patetično zvuči i što još ne znamo detaljno šta sve sadrži, čini se da je sačinjena više da potvrdi „politički okvir” već zaključenih međudržavnih sporazuma, nego što joj se pristupa zbog nekih konkretnih, novih krupnih projekata i međusobnih obaveza (izuzetak mogu biti još neprecizirani novi aranžmani o vojnoj opremi).
 

ЖЕЛИМО ДА САЧУВАМО ОНО ШТО ЈЕ НАШЕ


24.05.2013 / pee-Академедиасрбија

Вучић ексклузивно за Глас Русије

Данас је у Москви била одржана безбедносна конференција на којој је осим вас учешће узео и министар одбране Руске Федерације господин Шојгу. Да ли сте имали билатерални састанака са министром одбране РФ?

 

ДРЖАВНИ СЛОМ СРБИЈЕ


24.05.2013. / Академедиасрбија

Предраг Лепетић

наставaк

3.Контролисани "преговори" Београда и Приштине

 

ДРЖАВНИ СЛОМ СРБИЈЕ


23.05.2013. / Академедиасрбија

Предраг Лепетић

Анализа елемената и циља противуставних аката и антидржавне политике 1.Рушење државноправног поретка

 

RIKER SE NEPOTREBNO MIJEŠA


 23.05.2013.  / Akademediasrbija

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je da se zamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara Filip Riker nepotrebno miješa u unutrašnje stvari u BiH.

 

ЕУ И НАТО ГАРАНТУЈУ СРБИЈИ САМО НЕЗАВИСНОСТ КОСОВА


22.05.2013. / pee-Академедиасрбија
Бранко Жујовић

Како то да ни један аналитичар у Србији, док трају преговори у Бриселу, не говори о структури и постојаности гаранција ЕУ и НАТО пакта за спровођење Бриселског споразума?

 

РУМУНИЗАЦИЈА ВЛАХА - КО ТО ТАМО ПЕВА ?


22.05.2013. / pee-Академедиасрбија

Румуни, оканите се нас! Ми смо ВЛАСИ – нисмо РУМУНИ!

24. -25. маја 2013. године у Кладову, „Власи“ под диригентском палицом Румуније организују културну манифестацију „Vine Cluju pe la noi“ ( Долази нам Клуж ).

 

ОБРАЋАЊЕ СРБА СА КИМ РУСКОМ ДРЖАВНОМ ВРХУ


22.05.2013. / pee-Академедиасрбија


пише: Александар Павић

Ако немате на кога да се ослоните у својој земљи да би заштитили земљу и народ, онда је логично да се обраћате пријатељима који вам могу помоћи.

Тако су се и Срби са Косова и Метохије обратили Русији да их заштити од велеиздаје својих властодржаца и намере да власти у Београду КиМ предају Албанцима, а Србе ће онда штитити Албанци, по законима републике Косово. Обраћање Срба са КиМ руском државном врху као захтев за чистим рачунима.

 
Još članaka...