Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 131659
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6993451
Ko je na sajtu?
Imamo 79 gosta na mreži

komentari

САБАХУДИНЕ А ГДЕ СУ СРБИ ?


01.03.2013. / pee-Академедиасрбија

Маријан Ристичевић

Сабахудин “Динко” Грухоњић је, у свом извештају Дојче Велеу алармирао на тежак положај Хрвата у Војводини и на пад броја Хрвата у односу на предратних 1,08 пао на 0,81.

 

DA LI ĆE SRBI U BRISELU BAR JEDNOM REĆI - NE


28.02.2013. / ree-Akademediasrbija 

Piše: Đorđe Vukadinović

Pre nekoliko nedelja sam u ovoj rubrici naveo nekoliko karakterističnih izjava vodećih srpskih političara (predsednik, premijer, prvi potpredsednik) na temu Kosova i evrointegracija iz kojih se više nego jasno moglo videti da oni nemaju ni želje, ni hrabrosti, ni kapaciteta da se suprotstave pritiscima u pravcu prihvatanja kosovske nezavisnosti.

 

НОВО ТУРЧЕЊЕ СРБА ?


28.02.2013 / pee-Академедиасрбија

Аутор: Neimar

За време ропства под Османском империјом једно турчење Срба се већ десило. И оно је као што сви знамо имало фаталне ( читај: крваве ) последице и по Православне и по Србе који су на овај или на онај начин примили Ислам.

 

HRVATE U SRBIJI NEŠTO TIŠTI , A NIKOLIĆ ĆUTI


28.02.3013. /ree-Akademediasrbija

Autor: Dinko Gruhonjić

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić duže od pet meseci ne odgovara na zahtev predstavnika hrvatske nacionalne zajednice da ih primi kako bi razgovarali o problemima koji tište Hrvate u Srbiji.

 

UVEK POD SUMNJOM


27.02.2013. / ree-Akademediasrbija

Milovan Brkić

Početkom februara, kolumnista koji je sa moje desne strane opisivao rad tajne službe i potrebu za lustracijom, bivši načelnik Resora državne bezbednosti Srbije Goran Petrović, dobio je stalno zaposlenje u državnoj službi, iako ni posle sedam dugih godina još nije dobio sudski spor sa MUP-om Srbije.

 

LIČNO SAM ČUO HOLBRUKOVU GARANCIJU KARADŽIĆU


27.02.2013. / ree-Akademediasrbija

Čuo sam ga kako kaže da to ne može da se stavi na papir, ali da je imao podršku predsednika SAD, rekao bivši predsednik Crne Gore

 

ZAŠTO SRBI IMAJU SLABU, A HRVATI VEOMA JAKU NACIONALNU SVEST


27.02.2013. / ree-Akademediasrbija

Na Zapadu je uobičajeno da se za raspad SFRJ optužuje srpski nacionalizam. Potrebno da prođe neki dvoljno dug vremenski period (npr. jedan vek) da bi neki nepristrasan zapadni istoričar mogao da ustvrdi ono što je od početka zapravo bilo očigledno, ali što je zbog propagande zataškivano: za raspad SFRJ odgovorne su katoličke nacije – Hrvati i Slovenci.

 

НЕК НАМ ЦРКНЕ КРАВА ДА УВОЗИМО И МЛЕКО


27.02.2013. / pee-Академедиасрбија

Маријан Ристичевић:

Поводом вести о повећаној дози алфатоксина у млеку настала је права збрка у јавности подржана сукобима различитих нивоа власти и различитих странака.

 

AFERA TATON


27.02.2013. / ree-Akademediasrbija

Uvek se treba nadati, čak i ako živiš u Srbiji. Navijači Partizana koje je Više javno tužilaštvo u Beogradu, po nalogu iz kabineta tadašnjeg predsednika Borisa Tadića optužilo da su ubili francuskog navijača Brisa Tatona, nisu imali čemu da se nadaju.

 

ДАЧИЋ - ВАШИНГТОНСКИ ШЕТАЧ


26.02.2013. / pee-Академедиасрбија

Пише : Д.Вучковић:

Вучковић: "Као награду за аминовање сваком Тадићевом потезу, Ивица Дачић није кажњен, већ награђен премијерском функцијом. Прављење коалиције са социјалистима први је корак у прокоцкавању великог народног поверења које су Николић и Вучић задобили."

 

СРБИЈА ЋЕ ИМАТИ ВЕЋИ ЕКОНОМCКИ PACТ ОД ХРВАТСКЕ И КAО ЧЛАНИЦЕ ЕУ


26.02.2013. / pee-Академедиасрбија

Мирослав Здравковић

Србија је 2012. годину, према подацима ММФ-а, завршила са 0,02 одсто мањим БДП-ом, према куповној снази домаће валуте од Хрватске.

 

РЕЗОЛУЦИЈОМ ЕВРОПСКОГ ПАРЛАМЕНТА У РЕВИЗИЈУ ИСТОРИЈЕ ?


25.02.2013. / pee-Академедиасрбија

Аутop : Душан Ковачев

"Интернационализација бирократског положаја `европске регије` која је у Војводини одавно изгубила свако утемељење у реалности, вршиће се на основу нове резолуције ЕП већ у марту, како показује `Мађар Со`, нарочито у вези тзв. `помирења у Другом светском рату`, како је најавио Ласло Варга": Д Ковачев.

 

ПЛАНСКO И СИСТЕМАТСКO УНИШТАВАЊЕ (СРПСКE) ПОРОДИЦЕ


25.02.2013. / pee-Академедиасрбија

Бошко Југовић

Forum Member

Пошто нисам видео да се овом НАЈВАЖНИЈОМ темом ико бавио на овом нашем форуму до сада, реших да се ја ОЗБИЉНО позабавим њоме. Текст ће опет бити мало дужи, јер не може све у пар реченица да се каже, има доста тога да се обjаcни...

 

НАСРТЉИВОСТ БОЉШЕВИЗМА


24.02.2013. / pee-Академедиасрбија

др Мирослав Спалајковић

Заклети непријатељи српског народа стављају поново све у покрет да смету и упропасте родољубиви труд генерала Недића, коме се данас пружају повољне могућности за обнову Србије и испуњавање њене улоге у овом делу Европе.

 

У ОДБРАНУ И СЛАВУ ЈЕДНЕ БОЈЕ


23.02.2013. / pee-Академедиасрбија

Драгослав Бокан

У времену свеопштег етикетирања, у коме верници Ђавола своје противнике означавају као Ђаволе, украдена је из наше свакодневнице, наших снова и традиције и једна боја.

 

ОПЕТ XЕМИЈСКИ ТРАГОВИ НАД СРБИЈОМ


23. 02.2013./ pee-Академедиасрбија

Милан Старчевић

Пернила Хагберг, вођа шведске странке Зелених, дигла је септембра 2012. велику медијску буку када је након дугог научног истраживања изашла пред домаће новинаре и у својству приватног лица изјавила „да ти дуги бели трагови, облачне сумаглице на плавом небу нису уобичајени трагови, него су заправо отровна мешавина хемикалија, вируса и метала које носе заједничко име кемтрејлс (хемијски трагови)“.

 

PREKINUT POSTUPAK REHABILITACIJE DRAŽE MIHAILOVIĆA


22.02.2013 / ree-Akademediasrbija

PREKID DO PRAVOSNAŽNE PRESUDE O TAČNOM DATUMU SMRTI

 

ЧИЈА ЈЕ МАТИЦА СРПСКА - СРПСКОГ НАРОДА ИЛИ ИВАНА КЛАЈНА?


22.02.2013. / pee-Академедиасрбија

Драган Башовић

Српско удружење "Ћирилица" предало је данас, у одсуству председника Матице српске Драгана Станића, а поводом Међународног дана матерњег језика, секретаријату Матице протестно писмо у коме се захтева да се ова институција изјасни о последњим догађањима у Новом Саду око ћириличних назива.

 

KRAĐA POD UPRAVOM DS MOŽE SE POREDITI S GENOCIDOM !


22.02.2013. / ree-Akademediasrbija

Nenad Prokić ( LDP) : Demokratska stranka teško se ogrešila o Srbiju. Svi u svetu i mnogi u Srbiji bili su iznenađeni ozbiljnošću i rezultatima ove vlade

 

AMERIKANIZOVANI NATO UMIRE


22.02.2013. / ree-akademediasrbija

Pukovnik Svetozar Đ. Radišić:

Osvajanje slobode- ratovi budućnosti

Najnovija knjiga publiciste, "Osvajanje slobode-ratovi budućnosti", nekadašnjeg vršioca visokih dužnosti u Vojsci Jugoslavije, pukovnika dr. Svetozara Radišića, govori o šokantnoj istini da Srbija i nekadašnja Jugoslavija nisu imali oformljenu doktrinu odbrane "u najkritičnijem delu naše istorije".

 

PUKOVNIK ILI POKOJNIK


20.02.2013. / ree-Akademediasrbija

Piše: Milan Dinić

Šta stoji u pozadini napada na srpskog premijera i kakva je sudbina SPS i njenog prvog čoveka...

 
Još članaka...