Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 148618
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7234835
Ko je na sajtu?
Imamo 79 gosta na mreži

komentari

TIHI AMERIKANCI ILI ZAŠTO USAID MORA DA ODE IZ RUSIJE


02.11.2012. / ree-Akademediasrbija

Roman „Tihi Amerikanac“ engleskog pisca Grema Grina ugledao je svetlost dana 1955. godine. Knjiga govori o tome kako su SAD vodile borbu sa „zemljama u razvoju“ i sa „crvenom opasnošću“.

 

ЦРНОГОРСКА МАЛА ЈУГОСЛАВИЈА


01.11.2012. / pee-Академедиасрбијa

И после нас – НАШИ ВЛАДАЈУ!

Аутop : Проф. Др. Слободан Турлаков

Пре неки дан, седећи на парковској клупи са једном времешном, пензионисаном, професорком гимназије, заподенуо сам разговор о томе, како нама владају Црногорци и остали дођоши из бивше Титове Југославије, и да би коначно био ред да ми сами собом владамо, као што они то чине у својим матичним држама… кад ме професорка, поче да утишава руком, шапћући ми: „Тише, професоре, тише! Ко зна ко су ови што седе на оближњој клупи!..“

 

AMNESTIJA: ZATVORENICI SREĆNI, ŽRTVE OGORČENE !


01.11.2012. / ree-Akademediasrbija

Autor : Jelena Kostadinović Burazor

Usvajanjem Zakona o amnestiji, iz zatvora će biti pušteno 3.600 zatvorenika. – Zakon je dobar, štedi pare iz budžeta – kažu u Ministarstvu pravde. – Zakon je skandalozan, oni koji su ubili ljude u saobraćaju brže će se naći na slobodi – poručuju porodice žrtava.

 

SRPSKE STVARI – ENGLESKO PAKOVANJE


30.10.2012. / ree-Akademediasrbija

Nedavni još konačno nerazjašnjeni incident na fudbalskoj utakmici sa engleskom reprezantacijom engleski medijski manipulatori momentalno su pretvorili u histerični napad svom medijskom artiljerijom na Srbe rasiste i divljake koji su sramota Evrope i koje treba za primer najstrožije kazniti.

 

НИКАД ВАМ НЕЋЕ РЕЋИ ДА ЈЕ ДОШАО КРАЈ, АЛИ СРБИЈА ЈЕ ПРЕД КРАЈЕМ


20. 10. 2012. / pee-Академедиасрбијa  

Најџел Фериџ: Србија је пред крајем!

Пише: Милош Ћупурдија

Паре нећете наћи у Европској Унији јер и сами стежу каиш. Што се тиче Америке они нешто и нису заинтересовани за вас. Можда вам и дају неку сићу али очекујте да дате Косово. Русија вам може дати неке кредите али знајте да хоће неки интерес !

 

OĐE ĐETIĆI VLADAJU !


29.10.2012. / ree-Akademediasrbija

Pristalice OVK i na Beogradskom univerzitetu

Trifko Grabež

U danima kada bol izbeglica sa Kosova uvećavaju sve monstruoznija otkrića o zločinima OVK-a nad Srbima, uz slike vađenja srca živim ljudima, kako bi što svežija bila preprodata, grupa nazovi intelektualaca sa Beogradskog univerziteta, uglavnom Crnogoraca, drznula se da traži da se studentima Fakulteta bezbednosti predaje da je OVK kosmopolitska i demokratska organizacija.

 

ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ И АРМАГЕДОН СЕ ПРИБЛИЖАВАЈУ


28.10.2012. / pee-Академедиасрбијa

Збигњев Бржежински је изјавио: „Израелски напад на Иран ће изазвати светску катастрофу“. Војни специјалиста Марко Гафни, изјавио је: „Цео регион ће постати поље мртвих… Залив ће се обојити у црвену боју од америчке крви“.

 

НА МЕРДАРУ КИЛТ ДО КИЛТА


28. 10. 2012. / pee-Академедиасрбијa

Аутop : Мирослав Лазански

Kада ми у тој платформи за Косово, која је још увек државна тајна, нудимо нека нова решења Приштини, наводно модел Јужног Тирола, па наводно и белгијски модел, што не би узели у обзир и шкотски модел ?

 

PRATITE OVAJ LINK !


27.10.2012. / Akademediasrbija

Danas je crveno slovo:  prepodobna mati Paraskeva – Sveta Petka, pa se ne radi. Međutim, da ne uskratimo posetioce za neku aktuelnu informaciju  , predlažemo vam da pratite donji link i doći ćete na forum Srpske politike. Diskusije koje ćete pročitati vrede sigurno kao naših pet ozbiljnih tema ! Ne propustite !

 

DOBRO DOŠLA, GOSPOĐO HITLARY !


26.10.2012. / ree-Akademediasrbija

Piše: Slavko Drinski

Kako vesti kažu, konačno nam u neprijateljsku posetu dolazi čuvena američka dama (manje dama, a više amer-ička).

 

ШТА СЕ ДОГОДИЛО НА ИСЛАНДУ ?


26.10.2012. / pee-Академедиасрбијa

На порталу „Акција за бољу Хрватску“ (www.abh.com.hr) појавио се један интересантан чланак о догађању на Исланду, који отвара питање данашњих наших и светских медија.

 

OTVORENO PISMO SPLJETSKOM GRADSKOM VRHOVNIKU KERUMU


25.10.2012. / Akademediasrbija

 

Vladislav B. Sotirović

25. 09. 2012. g., Europa

Željko Kerum

Gradski vrhovnik grada Spljeta

Obala kneza Branimira 17

Spljet/Spoleto/Split

Dalmacija/Dalmazia

E-pošta: zeljko.kerum@split.hr

 

ЛАВРЕНТИЈЕ - ПАПИН ТРОЈАНСКИ КОЊ У СРБИЈИ


25.10.2012. / pee-Академедиасрбијa

Фopум Српски националисти / Православље – Orthodoxy – Православиe

Тему отворио члан : Vranac

Шта то још треба да уради овај папин шпијун у Србији па да се изврши његова екскомуникација из СПЦ.

 

СРПСКЕ ПАРТИЈЕ CУ ИГРАЧКЕ У РУКАМА САД


23. 10. 2012 / pee-Академедиасрбијa

Борис Алексић

Србија је по много чему рекордер, па се тако и по броју политичких странака налази у светском врху. У актуелном сазиву републичког парламента делује чак 45 партија, или девет више у односу на представничко тело Индије која има 1,21 милијарду становника.

 

ЕВРОПСКИ ПУТ СРБИЈЕ КАО ЦИВИЛИЗАЦИЈСКИ ПАД


22.10.2012. / pee-Академедиасрбијa

Ранко ГОЈКОВИЋ

Рим је одувек био и заувек остао крвни душмаанин словенских народа, узимајући од њих само паре и називајући их варварима.

Свети Николај Велимировић

 

BRISEL ODLUČIO DA UCENJUJE SRBIJU


22.10.2012. / ree-Akademediasrbija

Piše: Marko Lopušina

Prilikom posete srpskog premijera Ivice Dačića političkoj prestonici Evrope, jasno mu je rečeno da mora da preda Kosmet da bi dobio Evropsku Uniju.

 

СУКОБ МАСОНА И ЈЕЗУИТА У СРБИЈИ


19.10.2012. / pee-Академедиасрбијa

др Мирољуб Петровић

Сваком озбиљном човеку је јасно да су политичари само пиони на политичкој сцени неке државе. Главни играчи – они који вуку конце и управљају политичарима су у позадини – невидљиви за оне који имају слаб „вид“, а таквих је много. Захваљујући великој манипулиацији и испирању мозгова током низа година, људи су постали неосетљиви на превару и слепи да препознају оно што се око њих дешава.

 

АФЕРА "САРТИД": НАЈВЕЋА ПЉАЧКА ВЕКА У СРБИЈИ


18.10.2012. / pee-Академедиасрбијa

У пљачки века узето 11 милиона долара ! Влаховић и Ђинђић одговорни за пљачку !

Приликом сумњиве продаје смедеревске Железаре америчком „Ју- Ес стилу“ 2003. Године неко из врха тадашње власти узео је провизују од чак шест милиона долара, док је консултантској кући „Дилоит“ на кипарски рачун уплаћено још 5.054.087,80 долара.

 

(NE)PRISTRASNO SUDSTVO


17.10.2012. / ree-Akademediasrbija

D. Gosteljski

Da li sudovi u Srbiji sude na osnovu zakona ili na osnovu ličnih svojstava počinioca krivičnog dela? Da li sudije sude “ni po babu ni po stričevima” ili sude “po političkim kumovima”? Da li su sudovi u Srbiji postali poligon za oprobavanje mišića onih ljudi koji imaju puno novca i političkih veza? Da li su sudije, zapravo, produžena ruka političkih stranka i da li u Srbiji uopšte postoji nezavisno sudstvo?

 

KO SU LJUDI… RECITE, GOSPODINE TADIĆU ?


16.10.2012. / ree-Akademediasrbija

Deo rečenog u Kažiprstu 10. 09. 2012...... na TV B92....

 

KAKO JE I ZAŠTO DESTABILIZOVAN BALKAN


16. 10.2012. / re-Akademediasrbije

KAD ISTINA PRVA STRADA A SILA SE IZDIGNE IZNAD PRAVA

Autor : Ivana Subašić

Feljton : Prvi deo

Ratovi ne počinju bombama, nego medijskim lažima, kaže belgijski pisac i novinar Mišel Kolon, jedan od mnogih zapadnih intelektualaca, koji su osudili NATO bombardovanje SR Jugoslavije. A da u političkim igrama istina uvek prva strada, Srbija se i te kako uverila, inače bi odavno bila članica EU i ne bi se danas tako grčevito borila za svoj suverenitet i teritorijalni integritet na Kosovu.

 
Još članaka...